Rsv Tekrar Pozitif

137 görüntüleme
G

Gökçe N. B.

26 Mart 2026 02:41
Mart başında bayrama kadar rsv virüsünden çektik 6 aylık oğlum iyileştikten 1 hafta sonra tekrar rsv ye yakalandı bu nasıl bir virüs nasıl kurtulacağız bundan
B

Beyza N. G.

26 Mart 2026 10:20
Bu ayın başında hastanede yattık bugün geldim hastaneden test yapmadı ama hırıltı vardı sümük çıkmıyor ama sümüklü gibi ses geliyordu ciğere hafif inmiş diyor hangi ara indi anladım dün bir bugün iki büyük ihtimal rsv tekrarladı ve iki aylık kafayı yemek üzereyim
G

Gökçe N. B.

26 Mart 2026 13:25
Beyza Nur Gökdeniz
Bu ayın başında hastanede yattık bugün geldim hastaneden test yapmadı ama hırıltı vardı sümük çıkmıyor ama sümüklü gibi ses geliyordu ciğere hafif inmiş diyor hangi ara indi anladım dün bir bugün iki büyük ihtimal rsv tekrarladı ve iki aylık kafayı yemek üzereyim
Valla bizde de öyle toplasam 1 hafta rahat edebildi çocuğum şimdi antibiyotik şurup ve iki tane nebulizatör ilacı verdi
G

Gözde

Premium Üye
26 Mart 2026 21:08
Rsv mart sonu gibi azalır denildi ama bitmiyor galiba
G

Gökçe N. B.

26 Mart 2026 22:07
Gözde Oktay
Rsv mart sonu gibi azalır denildi ama bitmiyor galiba
Bilmiyorum ama artık çok can sıkıcı bi durum oldu bizim için sürekli burun temizlemekten çocuğum bıktı artık şırınga görünce ağlıyor
G

Gökçe N. B.

26 Mart 2026 22:07
Yani nasıl koruycaz napıcaz insan içine çıktığı da yok çocuğun
G

Gözde

Premium Üye
27 Mart 2026 00:02
Gökçe Nur Bozkurt
Bilmiyorum ama artık çok can sıkıcı bi durum oldu bizim için sürekli burun temizlemekten çocuğum bıktı artık şırınga görünce ağlıyor
Haklı valla çocukta bu kış yine bezdirdi mikroplar virüsler artık bitse yaz gelse de rahat etsek 🤦♀️ burun içi de çok kurur öyle aslında burun nemlendirici var onlardan da kullanabilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir