Rsv Sonrası Meme ve Biberon Reddi

132 görüntüleme
E

Ezgi G.

21 Mart 2026 11:15
bebeğim 6. ayı yeni bitirdi, rsv geçirdik 5 gün hastanede kaldık, o dönemden sonra ne beni emmek istiyor ne biberon alıyor, ek gıda ile doyurmaya çalışıyorum, sizce bu meme reddi mi durum geçici mi napıcam bilmiyorum, memeyi 1 dk çekip ağlıyor, bu durumu yaşayan var mı
S

Sibel K. ..

21 Mart 2026 11:29
Sürekli burnunu açmalısınız benimkide aynıydı. Bi göğsü emmiyosa diğerini deneyin
B

Büşra C.

21 Mart 2026 11:32
Bizim de 3.5 aylık meme ve biberon reddi yaşıyoruz rsv değil ama öksürük burun tıkanıklığı yaşıyoruz biz de uykuda içiriyorum zorla
K

Kübra B.

21 Mart 2026 12:54
Burun tıkanıklığı yüzünden oluyor bizde de öyle oldu emmeden önce hep burnunu açıyordum öyle daha rahat emiyordu
B

Begüm A.

21 Mart 2026 13:04
Aynı süreçten ben de geçtim biz bronşit olduk üzerine hastanede rota kaptık bir de o sebeple yattık 1 ayda 2 kere hastanede yattık asla hiç bir şey ağdına sürmek istemedi zorladıkça daha çok reddetti yaklaşık 3 hafta sürdü bu süreç yeni yeni 2 gündür düzeliyor uykuda sallarken verdim mecbur gaz yaptı ama gazın çözümü var aç kalmasındansa diyerek atlattım şükür
E

Ezgi G.

21 Mart 2026 13:11
bir aya toparlar mı diyorsunuz
P

Pelin B.

Premium Üye
21 Mart 2026 13:57
Bizde 6. Ayda geçirmiştik biberon reddi yaşadık ama sakın bırakmayın ayakta hoppi hoppi falan bi hafta da eskisi gbi düzeldi emzirmeye biberona deva sonra geçio
E

Ezgi G.

21 Mart 2026 14:40
biz hastaneden taburcu olalı 5 gün oldu acele mi ediyorum bilmiyorum
B

Begüm A.

21 Mart 2026 14:59
Ezgi Gündoğdu
bir aya toparlar mı diyorsunuz
Uzayabiliyor gerçekten ama sabırlı olun ve vermeye devam edin uykuda dahi olsa düzeliyor gerçekten içiniz rahat olsun 🌸
B

Begüm A.

21 Mart 2026 15:02
Bir de eline sevdiği bir oyuncağı verip öyle vermeyi ve şarkı açıp dikkatini çekerek de deneyebilirsiniz az az da olsa sık sık vermeye çalışın
S

Seher T.

21 Mart 2026 15:20
Bizde 7 aylik rsv olduk eskisi gibi iştahı acilmasi 15 gunu buldu uykuya dalarken yada Nilolya açarak icirdim yeter ki bsyler yesin diye cok sukur sonradan normal döndü
E

Ezgi G.

21 Mart 2026 15:21
anladım biraz beklemem gerek sanırım çok teşekkür ediyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir