Rsv Sonrası İştahsızlık
78 görüntüleme
H
Hümeyra M.
19 Mart 2026 20:32
Oğlum Rsv oldu ve hastanede 2 gece kaldık serumla beslendiği için ve hastalandığı için o iki gün boyunca neredeyse çok az emince her ihtimale karşı anne sütünü sağıp verdim. Öncesinde 15-20 dk memede duran oğlum artık memede 5 dkdan sonra feryat figan ağlıyor. 5 dk emdikten sonra emmeyince hadi emsin diye silikon uçla emiyor bi 5 dk daha daha da emmiyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, meme reddi mi akış reddi mi nasıl düzelticem çok yoruldum
N
Nagihan S.
19 Mart 2026 21:34
Bende benzer bir durum yaşıyorum biz rsv geçirmedik ama enfeksiyon geçirdik bir gece müşadede kaldık serum tok tutar uyku yapar dediler 3 gün uyku yaptı o sırada emdi sonra emmemeye başladı biberonu da reddediyor memeyi sadece silikon uçla alıyor oda tutup tutup bırakıyor yoruldum artık
H
Hümeyra M.
19 Mart 2026 22:30
Aynı şekilde serumdan dolayı dediler bana da ama hala emmiyor en fazla 5 dk emdirebiliyorum o da ayakta oturarak koltuk altı hangi pozisyonda tutarsa deniyorum bi şekilde emsin yeterki diye ama yoruldum artık
E
Ezgi G.
21 Mart 2026 11:10
aynı durumu yaşıyorum rsv geçirdik 5 gün hastanede kaldık ne beni emiyor ne biberon alıyor ek gıda ile doyurmaya çalışıyorum 6. ayımız yeni bitti bu şekilde nasıl ilerlicez bilmiyorum
H
Hümeyra M.
21 Mart 2026 11:12
Doktorum ağzının tadı yok onun dedi ama bu şekilde kilo kaybı olur bi şekilde aşarız tüm anneler inşallah
Yükleniyor...