Rsv Sonrası İştahsızlık

78 görüntüleme
H

Hümeyra M.

19 Mart 2026 20:32
Oğlum Rsv oldu ve hastanede 2 gece kaldık serumla beslendiği için ve hastalandığı için o iki gün boyunca neredeyse çok az emince her ihtimale karşı anne sütünü sağıp verdim. Öncesinde 15-20 dk memede duran oğlum artık memede 5 dkdan sonra feryat figan ağlıyor. 5 dk emdikten sonra emmeyince hadi emsin diye silikon uçla emiyor bi 5 dk daha daha da emmiyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, meme reddi mi akış reddi mi nasıl düzelticem çok yoruldum
N

Nagihan S.

19 Mart 2026 21:34
Bende benzer bir durum yaşıyorum biz rsv geçirmedik ama enfeksiyon geçirdik bir gece müşadede kaldık serum tok tutar uyku yapar dediler 3 gün uyku yaptı o sırada emdi sonra emmemeye başladı biberonu da reddediyor memeyi sadece silikon uçla alıyor oda tutup tutup bırakıyor yoruldum artık
H

Hümeyra M.

19 Mart 2026 22:30
Aynı şekilde serumdan dolayı dediler bana da ama hala emmiyor en fazla 5 dk emdirebiliyorum o da ayakta oturarak koltuk altı hangi pozisyonda tutarsa deniyorum bi şekilde emsin yeterki diye ama yoruldum artık
E

Ezgi G.

21 Mart 2026 11:10
aynı durumu yaşıyorum rsv geçirdik 5 gün hastanede kaldık ne beni emiyor ne biberon alıyor ek gıda ile doyurmaya çalışıyorum 6. ayımız yeni bitti bu şekilde nasıl ilerlicez bilmiyorum
H

Hümeyra M.

21 Mart 2026 11:12
Doktorum ağzının tadı yok onun dedi ama bu şekilde kilo kaybı olur bi şekilde aşarız tüm anneler inşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir