Rsv Sonrası Bitmeyen Balgam Hırıltı

57 görüntüleme
G

Gülşen O.

6 Nisan 2026 21:35
2 aylık kızım 10 gün önce rsv tanısı ile 3 gün hastanede yattı biraz toparlayınca taburcu olduk ama burun tıkanıklığı ve balgam bitmemişti evde 5 gündür buhar ve antibiyotik tedavisi devam ediyor tabi günde 3 kez burum yıkama. Tabi çok iyi yıkayamıyoruz galiba ki sonrasında bile hep hırltı devam ediyor. Neyse ne zamana kadar bu devam edecek tekrar yakalanacak diye korkuyorum sizlerin çocukları ne kadar sonra tam iyileşti buhar ne kadar süre ile vermeye devam ettiniz
G

Gül K. ..

6 Nisan 2026 21:49
Benim bebeğim 5 ay 7 günlükken yakalndi yatış olmadı 4 gün biz normal hasta sandık evdeydik gece kötüleşince götürdük rsv pozitif çıktı ventolin yazdılar 3 gün 6 saatte bir yanı günde 4 kez verdik başkada ilaç kullanmadık burun temizliği duruma göre 5 6 kez oluyordu yıkadiktan sonra aspiratörle çekiyoruz. Şuan 11. Gün 2 gündür burun akıntısı ve tıkanıklığı yok denecek kadar az 2 temizlemeye düştü ama öksürük hala devam ediyor balgam kaynaklı hırıltı kalmadı ama burun yıkandıktan sonra hırıltı kısa süre devam ediyor.
T

Tuğçe Y.

11 Nisan 2026 10:43
Ya benimde bebeğim 1 aylıkken oldu 3 ay olacak hala balgamı bitmedi geniz akıntısı bitmedi bu normal mi bilmiyorum burnunu temizliyorum buhar yapıyorum ama gidip gidip geliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir