Rsv Pozitif

76 görüntüleme
B

Billur O.

3 Mart 2026 22:02
Merhaba bebeğim 7 aylık pazar itibari ile hırıltı vardı dün balgamlı öksürük ile bugün sabah Rsv pozitif cıktı hava veriyoruz serum fizy burun temizliği geçiren bebekler kaç günde atlattı annelere sormak istedim
R

Rabia K. ..

3 Mart 2026 22:07
8 gün oldu ilk iki gün hafifti 3. Gün gittikçe şiddetlendi balgam arttı iki üç günde o şekilde geçirdik yeni yeni azalmaya başladı ama hala kusturuyor balgamı bolca burun yıkama ve sf. Buhar verdim ek olarak hastanede yazılan boş reçeteleri de uygulamış bulunduk size çok geçmiş olsun
B

Billur O.

3 Mart 2026 22:08
Çok teşekkürler , Nedir o reçete ?
M

Melodi

3 Mart 2026 23:01
1 ay önce teşhis rsv ama bize soğuk algınlığı dendi buhar antibiyotik verildi 2 günde geçti ama balgam falan hiç atmadı. Şimdi tekrar dan hastalık tekrarladı aynı şekilde ve gerçekten çok kötü nefes alıp verişi dakika da 60 a yükseliyor tekrardan doktora götürsem antibiyotik ve buhar ile geri gönderiyor o yüzden gitmeyip Osman hocanın dediklerini uygulayacak inşallah en kısa sürede atlatırız.
B

Billur O.

3 Mart 2026 23:37

Melodi

1 ay önce teşhis rsv ama bize soğuk algınlığı dendi buhar antibiyotik verildi 2 günde geçti ama balgam falan hiç atmadı. Şimdi tekrar dan hastalık tekrarladı aynı şekilde ve gerçekten çok kötü nefes alıp verişi dakika da 60 a yükseliyor tekrardan doktora götürsem antibiyotik ve buhar ile geri gönderiyor o yüzden gitmeyip Osman hocanın dediklerini uygulayacak inşallah en kısa sürede atlatırız.

Antibiyotik vermediler bize ki virüs için verilmiyor diye kullanmazdım versede , burun temizliği ve buhar uygulaması yapıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir