Rsv-ıfluenza Pozitif

127 görüntüleme
K

Kübra Ç.

9 Mart 2026 10:58
Merhaba, bebeğim 4,5 aylık. Dr iki virüs kapmış dedi. Evde tedavi yapacağız her gün kontrol sağlayacağız dedi. Dünyam başıma yıkıldı Allah rızası için bileniniz edeniniz varsa her şeye muhtacım

Ne yapabilirim ek?şuan ateşi yok, emiyor, öksürük çok
E

Emine K.

9 Mart 2026 11:04
Siz sarımsak kürü yiyin ve sürekli emzirin sürekli anne sütü şifa benim bebeğim 50 günlüktü covd oldu bu şekilde 2 3 güne toparladı ilaç kullanmayın derim tabi yine siz bilirsiniz ama şuan harika bir ilacı var anne sütü
T

Tubanur E.

9 Mart 2026 11:18
Sık sık solunumunu kontrol edin eğer solunum sayısı dakikada 60 ın üstüne çıkarsa doktora götürün sürekli göğsünü açıp nefes alıp verirken kaburgaları belli oluyor mu çekilmeleri var mı diye bakın eğer çekilmesi varsa direk doktora götürün. Öksürürken kucağınıza alın sırtına elinizi kubbe yapıp pat pat vurun ki balgamı rahat çıksın burnunu açık tutmaya Özen gösterin burun yıkama yapın. Emmek istemezse iştah azalırsa halsizleşirse direk doktora götürün. Benim oğlum 32 günlükken Rsv oldu 12 gün yoğun bakımda yattı bunlar viral hastalıklar olduğu için destekleyici tedaviden başka kesin tedavisi yok
Ö

Öznur Ç.

9 Mart 2026 11:48
Dut kurusunu suda kaynatıp veriyorum ben öksürük olunca iyi geliyor ama doktorunuza da danışın vermeden ıhlamur falan da içebiliyorsa o da iyi gelir emmesi de zaten büyük avantaj burnu sürekli doldukça temizleyin rahatlatır
R

Rumeysa

9 Mart 2026 12:24
Benim bebeğim 35 haftalık doğdu doğar doğmaz influenza ve rsv olmuş 1 hafta yoğun bakımda yattı çıkarken doktorun ve hemşirelerin dediği şey sürekli burnunu yıka demeleriydi en önemlisi bence o şuan 4 buçuk aylık 5 gündür hasta doktor buhar ve antibiyotik verdi ve yine sürekli burnunu yıkadım yıkadıktan sonra sırtına vurduğumuzda 2 kere balgam kustu ve rahatladı doktorunuz buhar tedavisi vermedi mi
K

Kübra Ç.

9 Mart 2026 12:27

Emine Kb

Siz sarımsak kürü yiyin ve sürekli emzirin sürekli anne sütü şifa benim bebeğim 50 günlüktü covd oldu bu şekilde 2 3 güne toparladı ilaç kullanmayın derim tabi yine siz bilirsiniz ama şuan harika bir ilacı var anne sütü

Nasıl yapılıyor
K

Kübra Ç.

9 Mart 2026 12:28

Rumeysa

Benim bebeğim 35 haftalık doğdu doğar doğmaz influenza ve rsv olmuş 1 hafta yoğun bakımda yattı çıkarken doktorun ve hemşirelerin dediği şey sürekli burnunu yıka demeleriydi en önemlisi bence o şuan 4 buçuk aylık 5 gündür hasta doktor buhar ve antibiyotik verdi ve yine sürekli burnunu yıkadım yıkadıktan sonra sırtına vurduğumuzda 2 kere balgam kustu ve rahatladı doktorunuz buhar tedavisi vermedi mi

Evet verdi makine elimde yoktu yarına başlayacağım vermeye. İki antibiyotik verdi hemen başladım
E

Emine K.

9 Mart 2026 12:31

Kübra Çelik

Nasıl yapılıyor

Hastalanmayan çocuk sayfasını takip edin bir diş sarımsak doğrayın limon sıkın bal koyun siz yiyin sütünüzden geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir