Rsv Geçmeyen Öksürük

215 görüntüleme
E

Ecem ..

25 Haziran 2026 20:23
5 aylıkken rsv oldu 3 gun hastanede yattık suan oglum 6 aylık hala ara ara öksürük var normal mi bu basına gelen varmı
Y

Yeter Ç. G.

Premium Üye
25 Haziran 2026 21:03
Normal benim bebeğim 10 günlükken oldu yoğun bakım sürecimizde oldu doktorumuz tamamen etkisinin kaybolması birkaç ayı bulur virüsten kaynaklı demişti.
E

Ecem ..

25 Haziran 2026 21:57
Yeter Çankaya Güzel
Normal benim bebeğim 10 günlükken oldu yoğun bakım sürecimizde oldu doktorumuz tamamen etkisinin kaybolması birkaç ayı bulur virüsten kaynaklı demişti.
Bu surecde neler yaptınız öksürük gecmesı ıcın acaba
Y

Yeter Ç. G.

Premium Üye
25 Haziran 2026 22:05
Arada serumla buhar yaptım sadece burnunu sürekli açık tuttum birde dışarda temiz havada bol bol vakit geçirdik solunum sıkıntısı göğüste çökme olmadığı sürece sıkıntılı yok dedi doktorumuz
E

Ecem ..

25 Haziran 2026 22:08
Yeter Çankaya Güzel
Arada serumla buhar yaptım sadece burnunu sürekli açık tuttum birde dışarda temiz havada bol bol vakit geçirdik solunum sıkıntısı göğüste çökme olmadığı sürece sıkıntılı yok dedi doktorumuz
Gecmıs olsun tekrardan umaeım bır an once öksürüğümüz gider
Y

Yeter Ç. G.

Premium Üye
25 Haziran 2026 22:10
Ecem
Gecmıs olsun tekrardan umaeım bır an once öksürüğümüz gider
Şuan 6 aylık olduk geçti çok şükür 2 ay kadar sürdü ama belki benimki küçük olduğu için de o kadar sürmüş olabilir sizede geçmiş olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir