Rsv Bebek

168 görüntüleme
S

Selin T.

7 Şubat 2026 06:19
Merhaba hocam , bebeğim 32 günlükken rsv oldu. 10 gün hastanede yattık. Şuan 49 günlük oldu. Doktor taburcu olurken evde sabah akşam 1/2 şeklinde cortair verdi. 3-4 defada buruna serum fizyolojik. Cortairi 1 ay daha kullanmaya devam edin, ne olur ne olmaz ciğerleri çok hassas tekrar etmesin dedi. Bu doğru mudur? Birde burnu tıkalı değilkende serum yapmalıyım. Teşekkürler.
Gülseren A. A. .

Gülseren A. A. ..

7 Şubat 2026 07:40
Biz evden tedavide 15 gün kullandık bebegim 5 aylik olmak uzere taburcu olmus ve küçük bir bebek sizinki bence uyarılara uyun
S

Selin T.

7 Şubat 2026 10:06
Öyle mi, çok teşekkür ederim. Peki ara ara öksürük oluyor mu ve hırıltı
F

Feyza Y.

11 Şubat 2026 13:26

Selin Temiz

Öyle mi, çok teşekkür ederim. Peki ara ara öksürük oluyor mu ve hırıltı

Benim kızımda aynı 1 buçuk aylıkken öksürük tıkanma hastanede yattık 6 gün 4 gündür evdeyiz bende ventolin verdim ama contair vermedim keşke versemiydim bilmiyorum arada burnu yine tıkanıyor gibi öksürüyor bir iki kez sizinki ne durumda ?
S

Selin T.

11 Şubat 2026 13:40

Feyza Yalçın

Benim kızımda aynı 1 buçuk aylıkken öksürük tıkanma hastanede yattık 6 gün 4 gündür evdeyiz bende ventolin verdim ama contair vermedim keşke versemiydim bilmiyorum arada burnu yine tıkanıyor gibi öksürüyor bir iki kez sizinki ne durumda ?

Çok geçmiş olsun. Ventolini hastanede verdiler bizede, eve geçince cortair yazdılar. İkisi de olur bence. Bugün rsv aşısı yaptırdık birde. Özel bi aşı yurtdışından geliyomuş. Fiyatı biraz yüksek. Şuan öksürük falan yok ama ev sıcak olunca hemen öksürüyor birde burunda biraz biraz sümük oluyo.
S

Selin T.

11 Şubat 2026 13:41

Feyza Yalçın

Ben kaç doktora sordum hepsi 1 ay daha kullanın cortair dedi
F

Feyza Y.

11 Şubat 2026 14:38

Selin Temiz

Ben kaç doktora sordum hepsi 1 ay daha kullanın cortair dedi

O zaman bende kullanayım birde be oda ıssını ayarlayamıyorum sıcak yapınca tıkanıyor gibi daha serin bırakınca hapşırıyor acaba üşür mü diyorum birde bizim virüs testleri temiz çıkmıştı ne olduğunu anlamadım bende neyse bizdede arada öksürük burunda sümük oluyor o zaman endişe etmemeliyim sanırım
F

Feyza Y.

11 Şubat 2026 14:38

Feyza Yalçın

O zaman bende kullanayım birde be oda ıssını ayarlayamıyorum sıcak yapınca tıkanıyor gibi daha serin bırakınca hapşırıyor acaba üşür mü diyorum birde bizim virüs testleri temiz çıkmıştı ne olduğunu anlamadım bende neyse bizdede arada öksürük burunda sümük oluyor o zaman endişe etmemeliyim sanırım

Sizede çok geçmiş olsun çok küçükler insan çok panikliyor
S

Selin T.

11 Şubat 2026 14:47

Feyza Yalçın

Üstüne kalın giydirdim yelek falan ev 21 derece. İnce giyin ince elleri buz gibiydi çünkü bu şekilde nefesi daha iyi gibi. Termometreyle kontrol ediyorum.
F

Feyza Y.

11 Şubat 2026 15:50

Selin Temiz

Üstüne kalın giydirdim yelek falan ev 21 derece. İnce giyin ince elleri buz gibiydi çünkü bu şekilde nefesi daha iyi gibi. Termometreyle kontrol ediyorum.

Tamam teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir