Rsv Azitro Ventolin

40 görüntüleme
E

Esma N. C.

3 Mart 2026 03:01
Ben nezle olmuştum bebeğime de geçti diye düşünüyordum ilk günler nezle gibiydi sonra hırıltı arttı sağ akciğerde doluluk gördüğünü söyledi doktor azitro verdi ve ventolinle bir ilaç daha verdi ventolin gibi bunları kullan dedi. Bebeğim 7.5 aylık ama benim içime sinmedi antibiyotik. Ama akciğeri de dolu gördüm beklediğim kadar değil falan dedi doktorumuz. Sonra tanısını sordum rsv den şüphelediğimi belirttim muhtemelen öylesiniz dedi test vs yapılmadı ilaçları kullanmak konusunda kararsız kaldım ne yapmalıyım
E

Esra A. ..

3 Mart 2026 04:11
Ben 8 aylıkken böyle bir durumla karşılaştım..Kullanmalısın bence ..Bende kullandım ve çok şükür daha fazla yayılmadan atlattık ..Bence doktorunuza güvenin
E

Esma N. C.

3 Mart 2026 05:59

Esra Aslan

Ben 8 aylıkken böyle bir durumla karşılaştım..Kullanmalısın bence ..Bende kullandım ve çok şükür daha fazla yayılmadan atlattık ..Bence doktorunuza güvenin

Ama Osman bey rsv ise antibiyotik ve buhar tedavisinin uygun olmadığını söylemiş o yüzden bilemedim ne yapacağımı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir