Rsv

98 görüntüleme
H

Hatice A. ..

15 Nisan 2026 19:05
2 çocuğumda Rsv pozitif çıktı ikisinde arzo antibiyotik ve ilaçlı buhar verildi öksürük çok ne yapmalı . Küçüğü 2 aylık oldu büyüğü 2.5 yaşında
F

Fatma Y.

15 Nisan 2026 19:15
Doktor beyin bu konuda bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim
H

Hatice A. ..

15 Nisan 2026 19:16
Fatma Yücel
Doktor beyin bu konuda bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim
İzledim evet ama öksürüğe çare bulamıyorum geçmiyor antibiyotiğin yeri yok ama öksürük için ne yapabilirim çok küçük endişeleniyorum
Ş

Şevval

24 Nisan 2026 15:28
Off benimde bebeğim 3 ay 23 günlük rsv dediler 1 hafta oldu 1 gün hastanede yattık antibiyotik tedavisi dediler çıkardım bebeğimi şimdi evde bol burun yıkama ve emzirme yapıyorum ama şu öksürük bitiryor bizi çocuk gece 2 3 kere uykusundan uyanıyor ne yapmalıyım bu öksürük için bilmiyorum inşallah çocuklarımız çabucak iyileşir
H

Hatice A. ..

24 Nisan 2026 15:29
Şevval
Off benimde bebeğim 3 ay 23 günlük rsv dediler 1 hafta oldu 1 gün hastanede yattık antibiyotik tedavisi dediler çıkardım bebeğimi şimdi evde bol burun yıkama ve emzirme yapıyorum ama şu öksürük bitiryor bizi çocuk gece 2 3 kere uykusundan uyanıyor ne yapmalıyım bu öksürük için bilmiyorum inşallah çocuklarımız çabucak iyileşir
Bizim bitti çok şükür bol bol emzirdim burnunu yıkadım bolcada duş aldırdım burnu açıldı
Ş

Şevval

24 Nisan 2026 15:31
Ay ben korkuyorum duş aldırmaya hastalık çoğalır diye insaAllah sık sık bende duş yaptırayım
H

Hatice A. ..

24 Nisan 2026 18:59
Şevval
Ay ben korkuyorum duş aldırmaya hastalık çoğalır diye insaAllah sık sık bende duş yaptırayım
Duşta bolca burnu akıyor korkmayın hemen sarın sarmalayın 🌸
Ş

Şevval

24 Nisan 2026 19:00
Teşekkür ederim 殺
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir