Rsv

66 görüntüleme
H

Hatice İ. ..

1 Nisan 2026 08:33
Bebegim 10 ayini doldurdu rsv pozitif geldi cigerleri tamamen doluydu 2 Gece hastanede yattık biraz sokuldu balgami , hastanede burun aspiratör yapıyordu rahatliyordu bende evde tedaviye devam ediyorum, burnunu temizliyorum temizledikten hemen sonra yine doluyor , temizlemesem öksürüğü çok artıyor boğazına gidiyor bu sefer , bu sekilde yaşayan var mı acaba ? Birde su an bende hasta olmaya başladım emzirirken sadece parol dediler bu durumu yaşayan var mı
G

Gülşah S.

Premium Üye
1 Nisan 2026 08:54
Çok geçmiş olsun burnuna serum fizyolojik ile hava verin rahatlatır baya biz öyle yaptık 3 aylık bile değildik 3 gün hastanede yattık
H

Hatice İ. ..

1 Nisan 2026 08:57
Onu da veriyorum aslında ama ne kadar aksa da burnu arka taraflar hep tıkalı harıl harıl
G

Gülşen O.

1 Nisan 2026 11:28
Bebeğim 2 aylık rsv pozitif 3 gündür yatışımız devam ediyor hep bu burun tıkanıklığı yüzünden doktor taburcu edemiyor ne yapıp edin burnunu hep açın
H

Hatice İ. ..

1 Nisan 2026 11:32
Verilen hava aslinda açıyor burnunu ama saatlik tabi o da , hastanede burnu daha uzun süreli açılıyor tabii ev yeterli gelmiyor şu an sıkıntımız bu
H

Hatice İ. ..

1 Nisan 2026 11:34
Gülşen Olgun
Bebeğim 2 aylık rsv pozitif 3 gündür yatışımız devam ediyor hep bu burun tıkanıklığı yüzünden doktor taburcu edemiyor ne yapıp edin burnunu hep açın
Cok gecmis olsun siz çok daha küçüksünuz Allah yardımcınız olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir