Rsv
66 görüntüleme
H
Hatice İ. ..
1 Nisan 2026 08:33
Bebegim 10 ayini doldurdu rsv pozitif geldi cigerleri tamamen doluydu 2 Gece hastanede yattık biraz sokuldu balgami , hastanede burun aspiratör yapıyordu rahatliyordu bende evde tedaviye devam ediyorum, burnunu temizliyorum temizledikten hemen sonra yine doluyor , temizlemesem öksürüğü çok artıyor boğazına gidiyor bu sefer , bu sekilde yaşayan var mı acaba ? Birde su an bende hasta olmaya başladım emzirirken sadece parol dediler bu durumu yaşayan var mı
G
Gülşah S.
Premium Üye
1 Nisan 2026 08:54
Çok geçmiş olsun burnuna serum fizyolojik ile hava verin rahatlatır baya biz öyle yaptık 3 aylık bile değildik 3 gün hastanede yattık
H
Hatice İ. ..
1 Nisan 2026 08:57
Onu da veriyorum aslında ama ne kadar aksa da burnu arka taraflar hep tıkalı harıl harıl
G
Gülşen O.
1 Nisan 2026 11:28
Bebeğim 2 aylık rsv pozitif 3 gündür yatışımız devam ediyor hep bu burun tıkanıklığı yüzünden doktor taburcu edemiyor ne yapıp edin burnunu hep açın
H
Hatice İ. ..
1 Nisan 2026 11:32
Verilen hava aslinda açıyor burnunu ama saatlik tabi o da , hastanede burnu daha uzun süreli açılıyor tabii ev yeterli gelmiyor şu an sıkıntımız bu
H
Hatice İ. ..
1 Nisan 2026 11:34
Bebeğim 2 aylık rsv pozitif 3 gündür yatışımız devam ediyor hep bu burun tıkanıklığı yüzünden doktor taburcu edemiyor ne yapıp edin burnunu hep açın
Yükleniyor...