Rsv

180 görüntüleme
G

Gül K. ..

30 Mart 2026 14:10
Bebeğimin burnundan sürüntü aldılar rsv a/b pozitif diyor e nabizda ama yeşil tık var kırmızı olması gerekmezmiydi rsv mi olmuş demek yani
M

Melike S.

30 Mart 2026 17:25
Geçmiş olsun Rsv virüsü kapmış malesef bizimki de öyle çıktı. Pozitif yazıyorsa tık önemli değil
G

Gül K. ..

30 Mart 2026 18:40
Melike Soylu
Geçmiş olsun Rsv virüsü kapmış malesef bizimki de öyle çıktı. Pozitif yazıyorsa tık önemli değil
Evde tedavi dedi doktor 5 aylık bebeğim sizde nasıl oldu
M

Melike S.

31 Mart 2026 02:12
Benim bebeğim 10 aylık öksürük burun akıntısı halsizlik hızlı nefes alma şikayetiyle gittik bize günü birlik yatış verdiler. Hava verdiler hastanede akciğer filmi çektiler ve üç gün boyunca kontole gittik. Durumu agirlasirsa yatis vericeklerdi şükür stabil tutabildik. Evde nebulizator cihazı ile doktorun yazdigi ventolini serum fizyolojik karıştırıp saati geldikce verdik. Antibiyotik ve calpol kullandık . Rabbim yardımcısi olsun herkesin bu hastalıkta şuna dikkat edin bebeğiniz bir anda iyiyken bir anda göğüs daralip rahatsizlanabiliyor. Güzel takip etmek lazım bizim 8 gün oldu çok şükür hafiflemeye başladı.
E

Edanur Ö.

3 Nisan 2026 23:24
Melike Soylu
Benim bebeğim 10 aylık öksürük burun akıntısı halsizlik hızlı nefes alma şikayetiyle gittik bize günü birlik yatış verdiler. Hava verdiler hastanede akciğer filmi çektiler ve üç gün boyunca kontole gittik. Durumu agirlasirsa yatis vericeklerdi şükür stabil tutabildik. Evde nebulizator cihazı ile doktorun yazdigi ventolini serum fizyolojik karıştırıp saati geldikce verdik. Antibiyotik ve calpol kullandık . Rabbim yardımcısi olsun herkesin bu hastalıkta şuna dikkat edin bebeğiniz bir anda iyiyken bir anda göğüs daralip rahatsizlanabiliyor. Güzel takip etmek lazım bizim 8 gün oldu çok şükür hafiflemeye başladı.
merhaba benim bebeğim de rvs’e yakalandı öksürük oldu önce sonra hırıltısı başladı sonra ise göğüs boşluğu da çökmeler oldu acile gitti yatış verdiler serum takıldı hava verdiler akciğer filmi çekildi 3 gün yoğun bakımda 3 ise serviste yattık antibiyotik de verdiler hastanede kullandım 3 gün sonra ise kullanmadım eve geldik ventolin ve cortair verdi osman hocamın videolarını izliyorum antibiyotik kullanmayın diyor doktorumuzda yazdı kullanmıcam ama bilmiyorum tekrar hasta olursa diye korkuyorum Allah çocuklarımıza şifa versin inşallah.
F

Fatma A.

Premium Üye
4 Nisan 2026 02:28
Edanur Özvatan
merhaba benim bebeğim de rvs’e yakalandı öksürük oldu önce sonra hırıltısı başladı sonra ise göğüs boşluğu da çökmeler oldu acile gitti yatış verdiler serum takıldı hava verdiler akciğer filmi çekildi 3 gün yoğun bakımda 3 ise serviste yattık antibiyotik de verdiler hastanede kullandım 3 gün sonra ise kullanmadım eve geldik ventolin ve cortair verdi osman hocamın videolarını izliyorum antibiyotik kullanmayın diyor doktorumuzda yazdı kullanmıcam ama bilmiyorum tekrar hasta olursa diye korkuyorum Allah çocuklarımıza şifa versin inşallah.
Merhaba göğsünde çökme çokmu fazlaydı ayırt edemem diye korkuyorum doktora gittik daha ciğere inmemiş evde temizleyin çökme vs olursa gelin dedi temizliyorum ama hala hırıltısı çok fazla uyku bile uyuyamıyor çok ağladığı için göğsüne bakamıyorum bile doğru düzgün
G

Gül K. ..

4 Nisan 2026 11:39
Fatma Alpul
Merhaba göğsünde çökme çokmu fazlaydı ayırt edemem diye korkuyorum doktora gittik daha ciğere inmemiş evde temizleyin çökme vs olursa gelin dedi temizliyorum ama hala hırıltısı çok fazla uyku bile uyuyamıyor çok ağladığı için göğsüne bakamıyorum bile doğru düzgün
Uyurken sakinken bakın bariz belli oluyor zaten çökme varsa bizim az di çökmesi hava verincede geçiyordu burun tıkanıklığı balgam artınca tekrar çökme oluyordu varsa farkedersiniz yani kesin
G

Gül K. ..

4 Nisan 2026 11:40
Şuan hastalığın 8. Gunundeyiz burun tıkanıklığı yaşadığın da hala hafif oluyor
M

Melike S.

4 Nisan 2026 14:39
Edanur Özvatan
Osman hoca rsv için antibiyotik önermiyor ama ekstra bir enfeksyon yada rsv ile birleşip başka bir durumu yol acabilicek rahatsızlıklar varsa onu ayrı tutuyor. Bize de antibiyotik verdiler akcigerinde enfeksyon olustugu için kullandık. Yoğun bakım da yatmış çıkmış bebeğiniz bence kullanın tabi siz bilirsiniz
E

Edanur Ö.

5 Nisan 2026 00:05
İyi ama kullanmak istemiyorum ya çok az öksürüğü var o kadar burun temizliği buhar veriyorum iyi geliyor o çökmeler falanda geçti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir