Rsv
139 görüntüleme
H
Hatice K.
14 Mart 2026 23:39
Kızım 11 aylık rsv oldu çoğu semptom gitti aöa bu geniz akıntısı öksürük gitmedi mide bulantısı yapıyor çocuğum gece öğüre öğürw kalkıyor bir önerisi olan var mı acaba
T
Tuba K.
14 Mart 2026 23:44
Aynı şekilde oğlum 2 aylık hastanede yattık herşeyi geçti ama balgam gürültü geçmiyor bende ne yapacağımı şaşırdım
H
Hatice K.
14 Mart 2026 23:46
Ne kadar zor bir de iki tane kanser hastam var şaştım kaldım onlara bulaşır diye köşe bucak kaçıyorum evde Rabbim beterinden korusun hepsine sağlık versin yavrucakların tabi bir çözüm varsa bilen arkadaşlara önerisine açığım
H
Hatice K.
15 Mart 2026 00:14
Bunların hepsini yapıyorum ama yine de geniz akıntısı artı yani o kadar çok yıkadım ki burnunu yara oldu sıvı alımımız yok yani zaten biraz iştahsız bir bebekti iyice gitti 🥹🥹inşallah çok teşekkür ederim
T
Tuba K.
15 Mart 2026 00:56
Pıtpıt masajı göğsüne zeytinyağı sürüyorum bide ılık bez koyuyorum burnunu açıyorum havada veriyorum ama o balgam gitmedi aynı şekilde sıvıda aldığı kadar süt mama veriyorum tam 20 gün oldu hala bitmedi ne illet bir şeymiş yahu
Ö
Öznur Ç.
15 Mart 2026 01:15
Bence doktora görün gitmediyseniz bizimde öyleydi anında hırıltıya çevirdi hava kullanınca rahatladı çok sıkıntılı oluyor yetişkini bile yoruyor ki ne yemek yediriyor rahat ne de uyutuyor çocukları çok geçmiş olsun
Ö
Öznur Ç.
15 Mart 2026 01:19
Bence doktora görün gitmediyseniz bizimde öyleydi anında hırıltıya çevirdi hava kullanınca rahatladı çok sıkıntılı oluyor yetişkini bile yoruyor ki ne yemek yediriyor rahat ne de uyutuyor çocukları çok geçmiş olsun
Yükleniyor...