Rsv

369 görüntüleme
M

Merve Ö.

10 Mart 2026 01:06
4 aylık rsv atlattı aşırı iştahsız hâlâ kilo kaybı var sadece anne sütü alıyor biberonu reddediyor ne yapabilirim
İ

İpek E.

10 Mart 2026 02:12
Bizde aynı durumdayız hastalık atlattık ama asla iştah yok bir ay olucak atlatalı ne illet bi virüsmüş
A

Ayşegül Ş.

10 Mart 2026 02:15
Merhaba ilk başlarda neler yaşadınız bizde sanırım atlatıyoruz
M

Merve Ö.

10 Mart 2026 07:06
Hırıltı ateş huzursuzluk sürekli burun yıkama ve ilaçlı havayla çok şükür 1 haftada atlattık ama iştahı hâlâ gelmedi zayıflamaya da başladı
K

Kübra Ç.

10 Mart 2026 11:13
Merve Özkan
Hırıltı ateş huzursuzluk sürekli burun yıkama ve ilaçlı havayla çok şükür 1 haftada atlattık ama iştahı hâlâ gelmedi zayıflamaya da başladı
Geçmiş olsun bizde rsv ınfluenza yaşıyoruz, balgamı nasıl söktürdünüz?
T

Tuğçe K.

10 Mart 2026 11:33
Sürekli burun temizliği , buhar . Göğsün sıcak tutulması yapabileceğiniz en temel ama en önemli şeyler . Bizde 18 aylığız yakalandık ve gerçekten illet hemen geçmiyor ciğere inmiyor ama süründürüyor . Ihlamur gibi ılık içecekler verdik göğsüne yatmadan doktor tavsiyesi ile aldığımız o’drop baby balsam sürdük .
R

Rahime Y.

10 Mart 2026 12:13
Bizde 10 ayligiz suan rsv pozitif. İlac kullandiniz mi nasil gecti
M

Merve Ö.

10 Mart 2026 13:51
Ventoline 4 saatte bir serumla karıştırıp verdik cortair günde 2 kere burun spreyi ve iburamin zero kullandık 5 gün boyunca
K

Kübra Ç.

10 Mart 2026 13:59
Bize dua eder misiniz? O kadar korkuyorum ki ağırlaşır diye. İsmi çağan. Allah tüm bebeklere şifa versin inşallah
M

Merve Ö.

10 Mart 2026 14:37
Kübra Çelik
Bize dua eder misiniz? O kadar korkuyorum ki ağırlaşır diye. İsmi çağan. Allah tüm bebeklere şifa versin inşallah
Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah panik yapmayın inşallah kısa sürede kurtulursunuz sizde
A

Asuman K.

10 Mart 2026 15:19
Benin iki kizda var 20 aylik 25 haftalik. Yatış verilmedi. Çok zorlanıyorum ikiside çok kötü
Z

Zeynep G. ..

11 Mart 2026 18:52
Biz iki gündür rsvden dolayı yatış verildiği için yatıyoruz solunum cihazına bağlı dua edin lütfen
M

Muhterem N. Y. ..

Premium Üye
12 Mart 2026 08:54
Bizde 4 aylık 4 gündür yatıyoruz. Rabbim tüm bebeklerin yardımcısı olsun. Bunca antibiyotiği nasıl tolere edebileceğiz acaba ?
E

Esra I.

1 Nisan 2026 03:41
benim bebeğimde 4 aylık suan nefes darlıgı cekıyor hırıltısı var öksürük arada oluyor hava verıyorum burnunu acıyorum cok korkuyrm nasıl atlattınız evde baska ne fayda eder yazarsanız cok sevınırım.küçük olduğu için aşırı endişeliyim. benim bebeğim içinde dua ederseniz çok sevirim.rabbım tüm bebişlere şifa versin.
G

Gülşen O.

1 Nisan 2026 11:32
Bebeğim iki aylık üç gündür rsv yatıyoruz her gün ağlıyorum çok kötü bir şeymiş üç gündür bebeğim de hal kalmadı elimde küçücük kaldı resmen buhar ve serum antibiyotik veriyorlar ama hemşireler çok fazla burnunu yıkamıyorlar ben söylememe rağmen çok fazla burun yıkamak iyi değilmiş falan fistan
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir