Rsv

57 görüntüleme
T

Tuğba K.

8 Ocak 2026 14:19
1 ay 18 gunluk bebegim çocuk doktorumuz rsv aşısından bahsetti sizce yaptırmalımıyız hocam
H

Halime K. ..

8 Ocak 2026 20:42
Merhaba doktor değilim ama doktorlardan öğrendiğim kadariyla 6 ay dan küçük bebekler için rsv aşısı önerilmiyor. Anne yaptırabilir aşı sütten bebeğe geçer koruması diye biliyorum.
G

Gülşah I.

9 Ocak 2026 06:03
Tuğba hanım bebeğiniz yoğun bakımda kaldı mı? Ve ya pramatüre mı doğdu? Ben 2. Ayında yaptırdım, bebeğim zature geçirdi ve yoğun bakımda yattı. Doktorlar bu şekilde özel sıkıntı geçirmiş bebeklere önerıyor. Yan etkisiolmadı, aksine içimiz rahatladı vurdurunca.Güncel ücreti 17 bin lira. Ben Ankarada liv hastanesine gıdıyorum, üç dört çocuk doktoruda vurdurun dedı. Birisi para sıkıntısı olmayan ailelere ben dırekt önerıyorum dedı. Yani her türlü iyi bir şey imkan varsa yaptırın. Çok okudum araştırdım ben.
T

Tuğba K.

9 Ocak 2026 07:06
Yogun bakim yada premature degil ama suan salgin havasi oldugu icin doktorumuz onerdi bende bir dusunmedim degil oyuzden bende live gidiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir