Rsv 45 Günlük Bebek
56 görüntüleme
A
Ayça A.
24 Mart 2026 21:48
Sürüntü testinde rsv pozitip çıktı azeltin 200 mg 5 ml antibiyotik ve cortair ve ronkotol buhar yazdı içine 1 ml izotonik koymamı söyledi cuma günü iyi görmezse yatış yapacağını söyledi oğlumda burun tıkanıklığı ve öksürük var emerken çok bi tıkanma yaşamadık dr Osman Gönüal'ın soayal medyada izlediğim videosunda bu virüsün antibiyotikle tedqvi ediilmesiğini söylüyodu bu ilaçları kullanmakta çok tedirginim lütfwn yardımcı olur musunuz
R
Reyhan Ç.
24 Mart 2026 21:53
Aynı şekilde bebeğim 28 günlükken bunları yaşadık nebülle soğuk buhar uygulaması ve burun açma yaptık ancak genede bronşlara indi bronşiloit oldu. Çekilmeleri vardı. Satirasyonı 89-90 olunca yatış yapıldı biz rontokol-budenosoin-azirto kullandık 1 hafta sonıcunda iyileşti tedaviden sonra. Osman bey sadece rsv için söylüyor ancak nefes alamayan satirasyonu düşen çocuk maalesef o havaları kullanamadan iyileşemiyor
A
Ayça A.
24 Mart 2026 21:56
2 oğlum daha var hastaneye yatmak benim için çok zor olur evde tedavi etmek istiyorum peki siz antibiyotik kullandınız mı
G
Gülşah S.
Premium Üye
24 Mart 2026 22:11
45 günlük bebeğiniz var ise hastaneye yatmadan Rsv yi evde tedavi etmeniz pek mümkün olmayabilir. Biz de 3 aylıkken yattık hastanede. Küçük bebekler için Rsv tehlikeli olabiliyor
A
Arzu.G
Premium Üye
24 Mart 2026 22:11
Osman hocaya sorulan sorularda ayrıntı verilmediği için ve doktorlar gereksiz yere çok antibiyotik yazdığı için rsv deyince direkt antibiyotiğe gerek yok diyor haklı olarak . Doktorunuzdan eminseniz iyi bir muayene yaptıysa tavsiyelerine uyun elbette 45 günlük bebeğiniz daha çok küçük Allah korusun hastane yatış süreci daha zor olur
A
Arzu.G
Premium Üye
24 Mart 2026 22:12
Uygulamadan hastalık kaydı da oluşturun detaylı bir şekilde takibinizi paylaşırsanız Osman hoca dönüş yapıyor
A
Ayça A.
24 Mart 2026 22:13
Doktordan memnunum çok fazla doktora gittim çünkü daha öncesinde ama Osman beyin videosunu izleyince tedirgin oldum o yüzden vermek istemedim ilaçları
Yükleniyor...