Rotavirüs ve Süreci
74 görüntüleme
Ü
Ümmühan Y.
24 Mart 2026 23:31
Bebeğim 30 aylık rotavirüs teşhisi kondu iki gün hastanede serumlarla beslendi şiddetli kusma ve arkasından ishal ve ateşle başladı hastaneden çıktık bugün ancak hiç bişey yemiyor suyu zor içiriyorum ilaçlarını veremiyorum nasıl bir yol izlememiz gerekiyor aşımız yok bu arada ameliyat olduğu için üç aylıkken farklı doktor görüşleriyle yaptıramadık

Esra D.
24 Mart 2026 23:35
merhaba geçmiş olsun çok. Hastalık sonrası yemek yeme süreci 1 hafta 10’gün kadar sürüyor iştahsızlıkları miniklerin. İlaçlar için ne yazık ki zorlada olsa veriyorum hastalık döneminde kar zarar bakımından. Hastanede 10’gün kadar yattık boca virüsten. Sonrasında aynı problemleri yaşadık fobisi oldu hastane ilaç vs ama ilaçlarını zorla içirmeye çalıştık çoğu zaman.
Ü
Ümmühan Y.
24 Mart 2026 23:37
merhaba geçmiş olsun çok. Hastalık sonrası yemek yeme süreci 1 hafta 10’gün kadar sürüyor iştahsızlıkları miniklerin. İlaçlar için ne yazık ki zorlada olsa veriyorum hastalık döneminde kar zarar bakımından. Hastanede 10’gün kadar yattık boca virüsten. Sonrasında aynı problemleri yaşadık fobisi oldu hastane ilaç vs ama ilaçlarını zorla içirmeye çalıştık çoğu zaman.

Esra D.
24 Mart 2026 23:41
Çığlık atıp morarıyor kendini çok fazla sıkıyor zorla bile ağzına döksem ağlarken tükürüyor asla yutturamıyorum mamaya katıyoruz mecburiyetten mamasını da içmiyor bu sefer
Ü
Ümmühan Y.
24 Mart 2026 23:43
Oyuncak doktor seti ve bebeklerle biraz aştık biz o süreci. Doktorumz önermişti işe de yaradı. Eğer denemediysenz tavsiye ederm. Veya babasıyla birlikte ilaç verdiğinz herhangi bi anda aaa ilaç benim ben içicem diye eşinzle aranızda tatlı atışmalar yaparsanz oda cazip getiriyor çocklara. Herşeyi oyunlaştırarak deneyin birde belki işe yarar.

Esra D.
24 Mart 2026 23:46
Oyuncak doktor setimiz de var inanın ki her yolu denedik ama bebekliğinden beridir asla aşamadığımız bir konudur büyük bir ihtimalle çok seçici yemek yemeyen bir bebek olduğu için farklı şeyleri de sürekli reddediyor yani tek ilaç değil sofrada olan bir şeyi de yediremiyor maalesef
İletiyorum 🙏
Yükleniyor...