Rotavirüs ve Menejit Aşısı Sonrası Gaz Sancısı

254 görüntüleme
T

Tuğba G.

23 Nisan 2026 08:25
Bebeğim 3 aylık özel aşıları yapıldı dünden beri devam eden uykudan uyandıran ve uykuya dalmayı zorlaştıran yoğun bi gaz sancısı problemi başladı sürekli ayaklarını havaya kaldırıp ıkınıyor bu aşılardan sonra böyle yan etki gören oldu mu acaba ? Gaz damlası verdim, masaj yaptım, kiraz çekirdeği koydum karnına ve ayak altına yine de devam ediyor
E

Erdem G.

23 Nisan 2026 08:39
Evet bn yaptıranlardan duydum rota gaz sancısı ve ishal çok yapar
İ

İnanç B.

23 Nisan 2026 09:57
Bizde sorun olmadı rota aşısı yapıldı aynı gün sünnet de yapıldı sünnet ağrısı vardı sadece oda akşam üzeri azaldı yani ağırısı
T

Tuğba G.

23 Nisan 2026 09:59
Erdem Görkem
Evet bn yaptıranlardan duydum rota gaz sancısı ve ishal çok yapar
Teşekkür ederim yanıtınız için
T

Tuğba G.

23 Nisan 2026 10:00
İnanç Bilgi
Bizde sorun olmadı rota aşısı yapıldı aynı gün sünnet de yapıldı sünnet ağrısı vardı sadece oda akşam üzeri azaldı yani ağırısı
Geçmiş olsun, bebekten bebeğe değişiyor sanırım teşekkür ederim
B

Beyza Ş. ..

23 Nisan 2026 21:30
Merhaba güncel fiyatları ne kadar acaba pazartesi rota aşısı olacak bebeğim ücreti nedir
T

Tuğba G.

24 Nisan 2026 01:55
Beyza Şahin
Merhaba güncel fiyatları ne kadar acaba pazartesi rota aşısı olacak bebeğim ücreti nedir
Biz 1 rota 1 menenjit aşısına 6980 lira ödedik özel hastanede aşı vardı direkt oradan aldık, yanlış hatırlamıyorsam rota 3180 liraydı menenjitte 3800 gibi bir şeydi ama fiyatlar değişiyo sanırım eczanelerde ya da hastanelerde. Şimdiden bebişinize geçmiş olsun umarım yan etkisiz kolayca atlatırsınız süreci :)
B

Beyza Ş. ..

24 Nisan 2026 03:26
Tuğba Gültekin
Biz 1 rota 1 menenjit aşısına 6980 lira ödedik özel hastanede aşı vardı direkt oradan aldık, yanlış hatırlamıyorsam rota 3180 liraydı menenjitte 3800 gibi bir şeydi ama fiyatlar değişiyo sanırım eczanelerde ya da hastanelerde. Şimdiden bebişinize geçmiş olsun umarım yan etkisiz kolayca atlatırsınız süreci :)
Çok teşekkür ederim çok sağolun
T

Tuğba G.

24 Nisan 2026 06:10
Beyza Şahin
Çok teşekkür ederim çok sağolun
Rica ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir