Rotavirüs
107 görüntüleme
S
Semra İ. ..
7 Şubat 2026 21:59
15 aylık kızım Rotavirüs oldu. Yemiyor içmiyor su gibi kaka yapıyor. Ağlıyor. Hastanede sadece serum takıp sıvı veriyorlar. Benim yapabileceğim bir şey varmı ? Ne yapmalıyım.
S
Sadet K.
7 Şubat 2026 22:06
Tuzlu kraker muz vermeye çalışın yemeye zorlamayın bağırsak düzenlemesi için maflor veya reflör kullanmaya başlayın yoğurtla karıştırıp verebilirsiniz benimde oğlum 15 aylıkken yakalandı 15 gün yatıştan sonra ancak toplayabildik çok geçmiş olsun
A
Ayşegül Ü.
7 Şubat 2026 22:26
Merhabalar çok geçmiş olsun, aşı olmuş muydunuz? Acil şifalar yavrunuza🙏🏻
R
Rabia D. ..
8 Şubat 2026 01:26
Bebeğimde sıvı kaybı olacaktır canım bol bol su vermen gerek benim oğlum 20 günlük kuvezde rota bulasmisti sıvı kaybı oluyormuş vücutta bol bol su maflor damla var onu kullan
S
Semra İ. ..
8 Şubat 2026 08:32
Tuzlu kraker muz vermeye çalışın yemeye zorlamayın bağırsak düzenlemesi için maflor veya reflör kullanmaya başlayın yoğurtla karıştırıp verebilirsiniz benimde oğlum 15 aylıkken yakalandı 15 gün yatıştan sonra ancak toplayabildik çok geçmiş olsun
S
Semra İ. ..
8 Şubat 2026 08:32
Merhabalar çok geçmiş olsun, aşı olmuş muydunuz? Acil şifalar yavrunuza🙏🏻
S
Semra İ. ..
8 Şubat 2026 08:33
Bebeğimde sıvı kaybı olacaktır canım bol bol su vermen gerek benim oğlum 20 günlük kuvezde rota bulasmisti sıvı kaybı oluyormuş vücutta bol bol su maflor damla var onu kullan
A
Ayşegül Ü.
8 Şubat 2026 08:34
Merhaba evet iki aşı da yaptırmıştım iki doz yani. Aşı olmasa çok daha kötü atlatırdı yoğun bakımlık olurdu diyorlar.