Rotarix Yan Etkisi Olabilir mi

163 görüntüleme
A

Ahsen A. ..

29 Temmuz 2025 08:46
Geçen hafta salı günü rota aşısı olduk, Cumartesi gece si kakasında kan gördüm dogdufundan beri ilk kez. Ertesi günü izledim başka kan gelmedi kakasınu düzneli yapıyor 4-5 kez Bagırsak tıkanıklığı falan olmuş olsa kakasını yapabilir mi ? Kusma yok ateş yok tek sefer kakasında kan oldun
Ü

Ünzüle A.

29 Temmuz 2025 09:09
Susuzluktan olabilir mi bol sıvı tüketin
D

Dilek S.

29 Temmuz 2025 09:48
Genellikle besin alerjilerinde kakada kan görülüyor.
M

Merve Ç.

29 Temmuz 2025 10:17
Evet bizim de olmuştu her iki rota aşısından sonra bir kez kılcal şekilde kakada kan görmüştüm.doktor olabilir demişti.alerjik bebeklerde olma ihtimali daha yüksekmiş.tekrarlamadı ama doktor kan devam ederse gelin demişti.
A

Ahsen A. ..

29 Temmuz 2025 21:46
@merve hanım ikinci dozuda yaptırdımu mı kan gördükten sonra açıkçası ben korktum aynı kılcal şeklinde kan 3.5 aylık ve ilk kez gördüm rota aşısını yapan hemşiremizle görüştüm 4 gün sonra olduğu için aşıdan kaynaklı olmadığını düşünüyor alerjik olabilir dedi
M

Merve Ç.

9 Ağustos 2025 17:02
Evet her iki dozu da yaptırdım ben.doktor 1 haftaya kadar kan olabilir demişti zaten.alerjik olmasına rağmen ben aşı dönemi hariç kan görmedim.bizim de ger iki aşıda da 3-4 gün sonra kan olmuştu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir