Rotarix ve Nimentrix Huzursuzluk

420 görüntüleme
C

Cansu Y. ..

14 Haziran 2026 02:00
Merhaba bebeğim bugün rotavirüs ve menenjit aşısı oldu ara ara ağlıyo ve sakinleşmiyor başına gelen varmı?
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
14 Haziran 2026 03:19
Merhaba, menenjit aşısı hızursuzluk ve ateş yapıyor bizde ilk gün ateş devam eden 2 gün ise huzursuzluk olmuştu.
C

Cansu Y. ..

14 Haziran 2026 03:21
Hatice Erol
Merhaba, menenjit aşısı hızursuzluk ve ateş yapıyor bizde ilk gün ateş devam eden 2 gün ise huzursuzluk olmuştu.
Çok teşekkürler şimdi bir yazı okudum burada bağırsak düğümlenmesi yapabiliyormuş yüreğim ağzımda bekliyorum çok sancı çekti az önce uyudu
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
14 Haziran 2026 03:30
Cansu Yılmaz
Çok teşekkürler şimdi bir yazı okudum burada bağırsak düğümlenmesi yapabiliyormuş yüreğim ağzımda bekliyorum çok sancı çekti az önce uyudu
Doktorumuzun bize dediği rota aşısının yan etkisi sadece ilk kakasını sulu yapabilir ve canlı virüs olduğundan karın ağrısı olabileceğini söylemişti. menenjit için ise ateş ve huzursuzluk olabileceği ve bi kaç gün devam edebileceği idi nitekim o şekilde oldu bizde 2 aşıyı aynı gün olmuştuk içinizi ferah tutun 🌸
C

Cansu Y. ..

14 Haziran 2026 03:34
Hatice Erol
Doktorumuzun bize dediği rota aşısının yan etkisi sadece ilk kakasını sulu yapabilir ve canlı virüs olduğundan karın ağrısı olabileceğini söylemişti. menenjit için ise ateş ve huzursuzluk olabileceği ve bi kaç gün devam edebileceği idi nitekim o şekilde oldu bizde 2 aşıyı aynı gün olmuştuk içinizi ferah tutun 🌸
Cidden de öyle oldu :(
E

Ebru A.

14 Haziran 2026 05:40
Merhaba geçen hafta bizde ikisini aynı gün olduk huzursuzluk dışında bisey olmadı ama bu hafta bexsero asisi vurdurduk bi onda ateş ve huzursuzluk yaptı 48 saat kadar sürdü
A

Aslıhan G.

14 Haziran 2026 13:40
Menenjitten sonra 2-3 gün huzursuzluk yapıyor bizde yaşadık ateşte eşlik etmişti bize 38.7 yi görmüştük ilk dozda . İkinci doz daha sakin geçmişti 37,6 görmüştük önümüzdeki ay 3. Doz var bekleyip göreceğiz . Ama normal endişelenmeyin ağır bir aşı
C

Cansu Y. ..

14 Haziran 2026 14:32
Acaba 2.dozları yaptırmasam mı kararsız kaldım 😔
K

Kübra

14 Haziran 2026 15:07
Cansu Yılmaz
Acaba 2.dozları yaptırmasam mı kararsız kaldım 😔
Merhaba, bebeğimizin huzursuzluğunu görmek bir anne olarak çok zor ben de her aşı öncesi strese giriyorum ama o hastalığı geçirmesinden çok daha iyi şu an yaşadığımız 48 saatlik süreç. Bu zamanlar geçecek, bebeğimiz hatırlamayacak, sağlıklı büyüdüğüne şahit olmak hepsine değecek inşallah yüreğinizi ferah tutup aşılarınızı tamamlamanızı öneririm ❤️
C

Cansu Y. ..

14 Haziran 2026 16:23
Kübra
Merhaba, bebeğimizin huzursuzluğunu görmek bir anne olarak çok zor ben de her aşı öncesi strese giriyorum ama o hastalığı geçirmesinden çok daha iyi şu an yaşadığımız 48 saatlik süreç. Bu zamanlar geçecek, bebeğimiz hatırlamayacak, sağlıklı büyüdüğüne şahit olmak hepsine değecek inşallah yüreğinizi ferah tutup aşılarınızı tamamlamanızı öneririm ❤️
Evet öyle düşünüyorum ben de ama çocuğu o halde görüp çaresiz kalmak da çok kötü bir his :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir