Rota Virüsü Aşısı Yaptıranlar Var mı
128 görüntüleme
D
Dilruba C. ..
7 Aralık 2025 10:38
Kararsız olduğum bir konu
M
Mervenur Ç. ..
7 Aralık 2025 10:52
Kesinlikle yaptırın ve menenjit aşısıda yaptırın biz rotayı 3 ve 6 aylarda yaptık menenjit aşınıda aynı şekilde şu anda 13 aylık iken yaptıracağımız menenjit aşısı kaldı çünkü virüslerin nerden buluşacağı hiç belli olmaz banyo suyundan bile virüs kapabilir

Deniz T.
7 Aralık 2025 10:53
Merhabalar, ben kızıma yaptırdım.2 aylık aşısı ile beraber. Normalde hic bir cocuguma paralı aşıları yaptırmıyordum. Devlet uygun görse aşı takvimine alir düşüncesindeydim. Ama kızım yogun bakım da yatti yeni dogan donemin de takipli doktoru bağısıkligini korumamiz icin yaptiralim dedigi icin yaptirdim.
S
Sümeyra s. s.
7 Aralık 2025 11:06
Ben de yaptırdım yaşadığımız yerde salgın vardı ve ben bile iki kez yakalandım öleceğım sanmıştım bebeğime şükür bir şey olmadı kesinlikle yaptırın derim
N
Nurgül B.
7 Aralık 2025 11:10
Ben de yaptırdım ve tanıdığımız 2 doktora sordukhepsi önerdi
B
Büşra K. A.
7 Aralık 2025 11:17
Merhaba biz doktorumuzla özel aşılarını planladık, açıkçası bebeğimin sağlığı sosyal medya spekülasyonlarına takılıp riske atamayacağım bir konu. Doktoru ne derse o. Eğer güvendiğiniz bir çocuk doktoruyla süreci ilerletiyorsanız bence içiniz rahat olsun.
D
Damla B.
7 Aralık 2025 11:26
Tabikide yaptırdık. Yaptırılması gereken önemli bir aşı
S
Server
7 Aralık 2025 11:35
Yaptırdık tüm doktorlar öneriyorve bebeğine yaptırıyor açıkçası aşı konusu benim hassas olduğum konu

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
7 Aralık 2025 21:47
Mutlaka yaptırın. Rota küçük bebekler için çok tehlikeli, hızla sıvı kaybı olduğu için.. beraberinde menenjit aşınızı da olun 🙏🏼