Rota Virüsü Aşısı

76 görüntüleme
C

Cavidan G. U. ..

29 Eylül 2025 05:40
Bu aşı bana çok güvenli gelmiyo. Sizce çok gerekli mi? Yaptıranlar yine de bu virüsü kaptı mı? Bebeğinizde etkileri neler oldu? Deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz rica etsem
Ç

Çağla K.

29 Eylül 2025 05:57
Ben kızımı iki doz rotavirüs aşısı yaptırdım. Şu ana kadar herhangi bir sorun ya da yan etkiyle karşılaşmadık. Sadece aşıdan sonra kısa süreli kaka değişiklikleri olabiliyormuş, o da geçici bir durum. Doktorumuz da söylemişti; bu aşıyı yaptırdıktan sonra virüsü kapsak bile hastanede yatacak kadar ağır geçirmeyecektik. Aşısız bebeklerin bu virüsü nasıl ağır geçirdiğini gördükçe gerçekten çok üzücü geliyor. Çünkü rotavirüs oldukça ciddi bir virüs.
G

Gül Ç. G.

29 Eylül 2025 06:02
Ben de oğluma yaptırdım şuan 4.5 yaşında kuzenleri arkadaşları ishal kusmadan serumluk oldu hastane de yattı kaç kere biz de hiç yaşanmadı bence yaptırı okul çağı zehirli ishal çok oluyor korumaya almış olursun
T

Tuğba B. ..

29 Eylül 2025 06:12
Bebeğim 6 aylık 2 dozunuda yaptırdım.dr kesin önermişti bu aşıyı yan etki görmedik şükür.bence yapılmalı çok ağır hastanede anlatılanbir virüs
Ö

Özay A.

29 Eylül 2025 06:25
Kızım altı aylık, iki dozu yaptırdık sadece kabız oldu ve gecti kısa sürede. Size nesi güvenli gelmiyor?
Bu virüs hastanede tedavi edilmelik bir virüs neden çocuğunuza bunu yapasınız..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir