Rota Virüs 31 Aylık Çocuk
65 görüntüleme
D
Damla Ç.
25 Haziran 2025 04:46
Oglum 10 gun once cok yuksek ates icin hastaneye yatirildi 5 gun takip edildi tedavisi yapildi cuma gunu taburcu edildi ama pazar gunu şarıl şarıl kusmaya su gibi ishal yapmaya başladı. Ishal oldugu halde acile goturdugumuzde lavman yaptilar , ( bu yasina kadar hic yapmamistik cunku bagisikligi zaten cok dusuk bagirsak florasinida heba etmek istemiyordum) pazartesi butun gun kustu surekli uyudu rengi grilesti sali gunu aksam mecbur yine acile geldik su an tedaviye başlandı potasyum vs verilecekmis anlatimlarina göre. Inanilmaz bir ishal ile karsi karşıyayız saymayi bile biraktik 10 bezi gecince 2 saatte..
Rota aşisi ne yazik ki her iki bebegimede yaptiramadim maddi yetersizlikten ötürü, artik yaptirmam mumkun degil mi? Ya da bağışıklıgini guclendirmek icin ne yapmalıyım, cinko verdigim halde tek yudum su bile içmiyor nasil bir yol izlemeliyim. Oglum kusunca ar acele banyoya goturdum kusmuguda kucuk kizim elleyip agzina goturmus yikadim agzini burnunu arkasindan probiyotik verdjm ancak onun icinde endiseleniyorum. Bulundugumuz sehirde doktorlar aksi sinirli ve hic iletisim kurmuyorlar bizim yapabileceğimiz birsey varsa yönlendirir misiniz osman bey cok teşekkür ederim simdiden 🙏🏼
Rota aşisi ne yazik ki her iki bebegimede yaptiramadim maddi yetersizlikten ötürü, artik yaptirmam mumkun degil mi? Ya da bağışıklıgini guclendirmek icin ne yapmalıyım, cinko verdigim halde tek yudum su bile içmiyor nasil bir yol izlemeliyim. Oglum kusunca ar acele banyoya goturdum kusmuguda kucuk kizim elleyip agzina goturmus yikadim agzini burnunu arkasindan probiyotik verdjm ancak onun icinde endiseleniyorum. Bulundugumuz sehirde doktorlar aksi sinirli ve hic iletisim kurmuyorlar bizim yapabileceğimiz birsey varsa yönlendirir misiniz osman bey cok teşekkür ederim simdiden 🙏🏼
Ç
Çağla
28 Haziran 2025 15:50
Benım oğlumd aşısız ve 3yaşında yakalanmıştı,günlerce doktor doktor gezdık adını bile koymadılar en son bir doktor tahlıl yparak rot oldugunu söyledi ve 24 saat serum takılı kalınca duzelmişti,tabi rota midede hassaslık vs bırakıyor o günden sonra oğlumun her hastlandıgınd mideside bulanıyor