Rota ve Menenjit Aşısı Hakkında

58 görüntüleme
E

Ezgi D.

12 Ağustos 2025 18:46
Bugün her iki aşımızı da olduk. Ama rota aşısının yan etkileri hakkında tedirginim. Bizde huzursuzluk ve iştahsızlık oldu. Farklı bir etki yaşayan var mo ya da nelere dikkat etmeliyim? Bağırsakta sorunlar okuyorum korktum açıkçası :(
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 18:53
Rota aşısı olduktan sonra ben 5 gün boyunca eldivenle altını açıyordum ve hemen ellerimi yıkıyordum canlı aşı olduğu için bulaş riski oluyormuş bizde kabızlık ve huysuzluk etmişti
E

Ezgi D.

12 Ağustos 2025 18:55
Aa bize bundan hiç bahsetmediler, daha dikkatlı olayım. Çok teşekkür ederim🙏🏼
E

Esma U.

12 Ağustos 2025 19:06
Ben doktora söyledim o olayı gerek yok dedi çocuğun tükürükleri de geliyor her yerimize sonuçta. Eldiven vs kullanmadım hiç , bir şey olmadı ama el hijyenine dikkat edersiniz
E

Ezgi D.

12 Ağustos 2025 19:08
Doğru söylüyorsunuz, Peki sizde farklı yan etki oldu mu acaba?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

12 Ağustos 2025 19:52
Eldiven vs giymenize gerek yok hiç. Bulaş riski neredeyse yok denecek kadar az her alt açma sonrası zaten hijyen gereği ellerimizi yıkıyoruz onun haricinde bir şeye gerek yok. Etkileri okuyup bebeğinizde olmasını beklemeyin benim bebeğimde hiç biri olmadı mesela. Huzursuzluk olabilir iştah da etkilenebilir sık sık az az beslemeyi teklif edin ♥️
E

Ezgi D.

12 Ağustos 2025 20:07
Ay çok teşekkür ederim, deneyeceğim🌻
E

Esma U.

12 Ağustos 2025 21:57
Bizde de yan etkisi olmadı olduysa da hafif huzursuzluk belki. Zorlamadı yani 🙏 sorunsuz geçirirsiniz sizde umarım 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir