Rota ve Menenjit Aşısı
171 görüntüleme
B
Begüm K. ..
18 Eylül 2025 16:30
Rota ve Menenjit aşısn nerede yaptırılıyor? Devlet hastanesindeki doktor kendisinin yapamayacağını barkodlu sistemlerinin olmadığını söyledi. Aile sağlığı merkezi ise kendilerinin yapamayacağını söyledi. Bu aşılar sadece özel hastaneler ya da özel muayenehanelerde mi oluyor? Oluyorsa hem aşı ücreti hem muayene ücreti mi veriliyor? Bilgisi olan var mı?

merve
18 Eylül 2025 16:44
Özel klinikte yaptırdım sadece aşı ücreti ödedim , eğer o gün muayene olduysa onun da ücreti ayrı
B
Begüm K. ..
18 Eylül 2025 16:52
Aşıyı eczaneden mi aldınız? Yoksa klinikte oluyor mu?

merve
18 Eylül 2025 17:23
Eczaneden almadım hiç klinikte vardı zaten cocuk doktorunun da bilgisi vardı geçen gün grip aşısı da oldu kızım 1 yaşında onun da izni vardı. Bence özel hastanede de cocuk doktoruna götürseniz iyi olur kendisi uygular hem muayene edip
B
Büşra
18 Eylül 2025 17:28
Ben aile sağlığı merkezinde yaptırdım
M
Mine ..
18 Eylül 2025 17:31
Aile Sağlık merkezinde yaptırdık aşıları eczaneden aldık
B
Begüm K. ..
18 Eylül 2025 17:52
Anladım, bizim aile sağlığı merkezimiz yapamayacaklarını söyledi. Neden acaba anlayamadım açıkçası ben de
S
Sinem U. K.
20 Eylül 2025 15:53
Aşıyı eczaneden alıp aynı gün mutlaka hemen sağlık ocağına yaptırıyoruz. Soğuk aşı oldukları için hemen gidip yaptırmak gerekiyor. Bu bilgiyi aile hekimimden aldım. Yapıyorlar yani
B
Begüm K. ..
20 Eylül 2025 18:09
Teşekkür ederim. Ben tekrar sorayım o zaman. Hemşireye sorduğumda biz yapmıyoruz dedi :(

İlsu O. K.
28 Eylül 2025 13:17
Merhaba; aşıyı eczaneden alıp aynı gün devlet hastanesinde kendi çocuk doktorumuza yaptırıyoruz biz. Aile hekimleri yani sağlık ocağıda yapıyor yine aynı gün bekletmeden.