Rota Nasil Atlattiniz

417 görüntüleme
Emel C.

Emel C.

3 Haziran 2026 11:18
Bebegim 13 aylik ishali olunca rota testi yapildi pozitif yatis verildi 2 gundur yatiyoruz ve toplam 5 gundur ishali var kusma ates yok siz nasil atlattiniz serum ve probiyotik disinda ben ne yapabilirim ?
Ş

Şeyma B.

3 Haziran 2026 11:36
Aşı vurdurmuş muydunuz
Emel C.

Emel C.

3 Haziran 2026 13:43
Şeyma Bayraktar
Aşı vurdurmuş muydunuz
Hayir asi yapilmamisti keske yaptirsaydim zamanini kacirdigim icin yapilamamisti
N

Nursevim Ç.

11 Haziran 2026 23:08
Geçmiş [olsun.bebeğiniz](olsun.bebeğiniz) nasıl oldu?benim 2 buçuk yaşındaki kızımda şuan [rota.bugün](rota.bugün) 5. Günümüz ama rota olduğu daha bugün belli [oldu.süreciniz](oldu.süreciniz) nasıl [geçti.kaç](geçti.kaç) günde atlattınız öğrenebilirmiyim?
Çağla

Çağla

11 Haziran 2026 23:34
Benim oğlumda aşısızdı ve kucukken gecirdi cok zordu 5 gün sureklı kustu ateş ve ishal ,teşhısı bıle zor koymuslardı hatta bayılmak uzereydı en son hır doktor teshısı koyup tam 24 saat serum takınca cocuk ertesi gün ayaga kalktı oyun oynamak ıstedi anca kendıne [geldı.sıvı](geldı.sıvı) kaybını meğer anca yerine koymuş 24 saatte .
Emel C.

Emel C.

13 Haziran 2026 23:28
Nursevim Çelik
Geçmiş [olsun.bebeğiniz](olsun.bebeğiniz) nasıl oldu?benim 2 buçuk yaşındaki kızımda şuan [rota.bugün](rota.bugün) 5. Günümüz ama rota olduğu daha bugün belli [oldu.süreciniz](oldu.süreciniz) nasıl [geçti.kaç](geçti.kaç) günde atlattınız öğrenebilirmiyim?
Merhaba tesekkur ederim 9 gün surdu bizim 4 gun hastanede kaldik bol sivi verdim yogurt ayran su mama ne varsa birde serum takildi surekli cok zordu ama cok sukur suan iyi en onemli sey anladigim kadariyla sivi aliminin bol olmasi
Emel C.

Emel C.

13 Haziran 2026 23:30
Çağla
Benim oğlumda aşısızdı ve kucukken gecirdi cok zordu 5 gün sureklı kustu ateş ve ishal ,teşhısı bıle zor koymuslardı hatta bayılmak uzereydı en son hır doktor teshısı koyup tam 24 saat serum takınca cocuk ertesi gün ayaga kalktı oyun oynamak ıstedi anca kendıne [geldı.sıvı](geldı.sıvı) kaybını meğer anca yerine koymuş 24 saatte .
Benim bebegimde 2 gunde zor toparlandi ben haftasonu oldugu icin acile gitmedim orda rota testi yapilmiyormus pazartesi gunu cocuk doktoru bakti ve direk yatis verdiler zaten allah birdaha yasatmasin benim esimede bulasti ben bu kadar zor oldugunu bilmiyordum asilanmak gercekten cok onemliymis
N

Nursevim Ç.

14 Haziran 2026 05:51
Emel Coşar
Merhaba tesekkur ederim 9 gün surdu bizim 4 gun hastanede kaldik bol sivi verdim yogurt ayran su mama ne varsa birde serum takildi surekli cok zordu ama cok sukur suan iyi en onemli sey anladigim kadariyla sivi aliminin bol olmasi
Çok şükür bizde atlattık.7. gününde ayağa [kalktı.bize](kalktı.bize) yatış yapılmadı zaten rota olduğuda 6. Gününde belli [oldu.ama](oldu.ama) çok zordu 6 gün kızım gözünü açamadı sadece yatıp [uyudu.banada](uyudu.banada) bulaştı ama ben daha hafif atlatıyorum.
Emel C.

Emel C.

14 Haziran 2026 06:57
Nursevim Çelik
Çok şükür bizde atlattık.7. gününde ayağa [kalktı.bize](kalktı.bize) yatış yapılmadı zaten rota olduğuda 6. Gününde belli [oldu.ama](oldu.ama) çok zordu 6 gün kızım gözünü açamadı sadece yatıp [uyudu.banada](uyudu.banada) bulaştı ama ben daha hafif atlatıyorum.
Cok cok gecmis olsun biz buyukleri bile cok zorlayan bi hastalik minicik bedenler cok daha fazla yipraniyor benim esim 3 4 kez serum taktirdi cok iyi geldi zaten acilde bebeginizin rota oldugunu serum taktirmak istediginizi soyleyince takiyorlar insallah hizlica gecer gider dualarim sizinle 🙏🫂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir