Rota Aşısı Sonrası Mukuslu Kaka Normal mi?

132 görüntüleme
E

Elif K. ..

12 Temmuz 2025 15:29
3 aylık oğlum daha önce hiç mukuslu kaka yapmamıştı. Mama ağırlıklı besleniyor. Rota aşısından 4 gün sonra 2 kez mukuslu kaka yaptı. Aşıdan bu yana huzursuzluğu da var. Bunlar yaşanabilen sorunlar mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Rüya

Rüya

12 Temmuz 2025 22:55
Aynı şeyleri yaşıyoruz mukuslu ishal gibi ve yeşil. Huzursuzluk 37-37.5 arası bi ateşi var 5.gündeyiz. Olabiliyormuş ama geçmezse bi kaç güne doktora götürmeyi düşünüyorum
E

Elif K. ..

12 Temmuz 2025 22:56
Çok geçmiş olsun. Ben de geçmezse pszartesi günü götüreceğim
İ

İlknur A.

16 Temmuz 2025 18:27
Benim kızım 18 haftalık rotavirüs aşısından sonra 15 gün ishaldi çok fazla yaptığı için fissür oluşmuş makatında sonrasında da kakasında kan ve mukus başladı mukus hala devam ediyor doktorumuz süt proteini alerjisi olabilir dedi alerji için doktora götürdük 10 gündür süt ve benzeri hiçbirşey tüketmiyorum ama son 5 6 gündür kakasını yaparken zorlanıyor ağlama krizlerine giriyor kakasıda aşırı derecede mukuslu düzelmesi gerekirken daha kötü oldu ne yapacağız bilmiyorum
E

Elif K. ..

16 Temmuz 2025 18:51
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir