Rota Aşısı Sonrası Bağırsak Spazmı

251 görüntüleme
G

Gamze

10 Haziran 2026 18:48
Merhaba 2 gün önce rota aşısı olduk kızım zaten koli kibir bebekti 4-5 günde bir kaka yaptığı oluyordu gaz problemleri var, aşı olduğumuz günden beri meme reddi ve emerken aşırı sancı çekiyor bu normalmi yaşayan var mı 3 aylığız
Z

Zeynep N. İ.

10 Haziran 2026 20:30
Gamze Hanım merhaba, benim kızım da 4.5 aylık, rotayı olduğu hafta aşırı huysuzdu, iki gün boyunca kakası sadece mukus oldu ve aşıdan iki gece sonra ateş yaşadık. Gazı dediğiniz gibi vardı kolik seviyesinde olmasada, ama daha da zorlandık o hafta. Elinizle masaj yaptığınızda karnında ekstra bir şişlik ya da bir oluşum hissetmiyorsanız geçici bir durumdur. Nadir bir yan etki olabilir fakat bağırsakta problem yaratabiliyormuş. Doktora sormanızda fayda vardır, ben düzgün bir doktor bulamadığım için maalesef o günleri krizle atlattık. Herhangi bir kitle de hissetmediğim için içimi ferah tutmaya çalıştım. Meme reddi de sancısındandır diye düşünüyorum, eğer devam ediyorsa en yakın zamanda görünün bence. Çookk geçmişler olsun 
Ş

Şehide T. T.

10 Haziran 2026 20:39
Merhaba biz de dün rota olduk 3 ayliğiz aşırı gazı oldu sancida n ağlıyor yani sıra kusma da oldu huzursuz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir