Rota Aşisi

120 görüntüleme
A

Ayşe Y.

2 Ağustos 2025 21:03
Rota aşisni biz evde kendimiz yapabilir miyiz? yada yaptiğimizda nelere dikkat etmemiz gerekiyor acaba bilgisi olan var mi rica etsem🙏🏼
E

Emine T. ..

2 Ağustos 2025 21:10
Sağlık ocağına yeni sordum evde verebilir miyim diye hemşireyim bu arada. Verebilirsin ama damlayı tükürmemesine ve kusmamasına dikkat et faydası olmaz dediler
E

Emine T. ..

2 Ağustos 2025 21:10
Ayrıca ateş yapar mı diye sormuştum hayır demişlerdi
A

Ayşe Y.

2 Ağustos 2025 21:13
O zaman verilebilir. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için .
D

Derya Ö.

2 Ağustos 2025 21:25
Verilebilir ama tek damlayı bile taşırmamanız lazım.Dokturmuz bize açken yapılması gerektiğini söylemişti kusma ihtimaline karşı
A

Ayşe Y.

3 Ağustos 2025 07:20
Birinci dozda hemşiremiz sağolsun yapinca yarisini zaten ağzindan taşirmişti bende taşirmam inşallah 🤲 çok tesrkkür ederim bilgilendirme için Derya hanim
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

3 Ağustos 2025 15:41
Merhaba aşının alındıktan sonra soğuk zinciri bozulmadan bebeğe verilmesi gerekiyor. Eğer evde vermek isterseniz bebeğinizin hemen beslenmemiş olmasına , gazının çıkmış olmasına , çok hareketli kusacağı bir durum yaşamamasına dikkat ederseniz çok iyi olur. Kusması demek tam doz almaması demek. Benim bebeğimde ateş yapmamıştı🕊️
A

Ayşe Y.

3 Ağustos 2025 18:38
Merhabalar nisa nur hanim çok teşşekkür ederim bilgilendirme için
Beyza E.

Beyza E.

6 Ağustos 2025 21:30
Aşıyı uygulamadan önce ilk 15 dk ve sonra 15 dk beslememek gerekiyor. Nisa hanımında dediği gibi soğuk zincirin bozulmaması lazım. Ve bizim doktorumuz ağzına biraz gitse bile yeterli, tükürmesinde sorun olmaz demişti.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir