Rota Aşı Sonrası Kakada Kan

119 görüntüleme
G

Gözde K.

3 Temmuz 2025 07:49
Hocam rota aşısından 7 gün sonra kakada kan mukus ve ishal oldu ama 1 gün yapıp diğer gün yapmıyorşuan 3 ay 13 günlük doktor laktoz in tolerans dedi probiyotik ve laktoz için damla verdi kullanıyoruz ama gaz çok var kıvranıp duruyor hocam 2. Doz yaptırmalı mıyım ve bu sancılar ne kadar sürer ? Diyete girmeli miyim ?
S

Sosyal A.

29 Temmuz 2025 14:11
Ne yaptınız tekrar kan gördünüz mü
G

Gözde K.

31 Temmuz 2025 03:51
Hayır görmedim pazartesi 2. Dozu yaptırcağım
Ş

Şeyma K.

31 Temmuz 2025 10:09
Ben 2. Rota aşısında bunu yaşadım genellikle birinci dozda olmuşsa 2. Dozu vurmuyorlar
Ş

Şeyma K.

31 Temmuz 2025 10:10
Kakasa mukuslu kan görünce doktor hemen bir diyete başlattı süt alerjisi olabilir mi diye ama diyetten sonra hiç bir şey çıkmadı
Ş

Şeyma K.

31 Temmuz 2025 10:10
Alerji doktoruna kadar gittim sonuçlarımız temiz çıktı ve rota aşısı canlı bir aşı olduğu için mukuslu kaka yapmış olabilir dedi.
G

Gözde K.

31 Temmuz 2025 20:07
Bende diyet yapıyorum ama alerji oldugunu düşünmüyorum nir diger doktorum değil dedi ama ben 2. Dozu yaptırdıktan sonra acıcam diyeti kan görmedik birdaha ve mukuslu kaka bizde hep vardı baska belirti yok zaten alerji diyen doktora pek güvenimde yok açıkçası birdaha gitmeyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir