Rota

88 görüntüleme
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 15:45
Rota için galiba geç kaldık 15 hafta 2 günlükken yapılır mı acaba :(((
K

Kader T.

10 Temmuz 2026 16:01
Ben de aynı durumdaydım tam 15 hafta 2 günlükken Tuzla Devlet'e gidip doktora sordum. Aşıyı yazdı 16. Haftaya geçmeden yaptır dedi aynı gün yaptırdım.
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 16:07
Kader Türkoğlu
Ben de aynı durumdaydım tam 15 hafta 2 günlükken Tuzla Devlet'e gidip doktora sordum. Aşıyı yazdı 16. Haftaya geçmeden yaptır dedi aynı gün yaptırdım.
Bağırsak düğümlenmesi vs bişeyler okudum endişelendim onun için teşekkür ederim şuan kaç aylık oldu bebeğiniz
K

Kader T.

10 Temmuz 2026 16:10
Pazartesi 4 aylık olacak :) internet çöplük gibi, mutlaka bir çocuk doktoruna danışın
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 16:11
Kader Türkoğlu
Pazartesi 4 aylık olacak :) internet çöplük gibi, mutlaka bir çocuk doktoruna danışın
Danışacağım inşallah 🙏 haklısınız :) ne yapacağını şaşıyor insan
İlsu O. K.

İlsu O. K.

10 Temmuz 2026 16:50
Merhaba; sizi yanlış bilgilendirmek istemem ama

2-4.aylarda rota aşısı olduk iki dozla tamamladık. (Rotarix) için ilk doz 2. ayda, ikinci doz en az 4 hafta sonra 4. ayda yapılıyor. En geç 15. haftada başlanıp son dozun ise 24. haftaya kadar tamamlanması gerekiyor demişti doktorumuz. Bence geciktirmeden bir doktorunuza danışın hala [15.haftadasınız](15.haftadasınız)
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 16:52
İlsu Olcahan Kantarcılar
Merhaba; sizi yanlış bilgilendirmek istemem ama

2-4.aylarda rota aşısı olduk iki dozla tamamladık. (Rotarix) için ilk doz 2. ayda, ikinci doz en az 4 hafta sonra 4. ayda yapılıyor. En geç 15. haftada başlanıp son dozun ise 24. haftaya kadar tamamlanması gerekiyor demişti doktorumuz. Bence geciktirmeden bir doktorunuza danışın hala [15.haftadasınız](15.haftadasınız)
Bugün 14 hafta 5 günlük ama haftasonu giriyor araya haftaya 15. Haftada olacak sağlık ocağındaki hemşire yanlış bilgilendirme vermiş bi terslik oldu hatta 3. Ayda aşı yapacakti bize 4. Ay aşılarını 😩😩 pazartesi soracağım teşekkür ederimm
İlsu O. K.

İlsu O. K.

10 Temmuz 2026 17:02
Güncel aşı takvimi aylarına sağlık bakanlığı sayfasından bakabilirsiniz yine Asm den aşı kartınızı alın, e nabız sistemi üzerinden çocuklarım kısmındanda takip edebilirsiniz. Aşı aylar aynı ama günleri aynı olmaz her çocuğun yapılan tarihe göre araya zaman koyuluyor kafanız karışmasın hiç. Özel aşılarıda bebeğin haftasına göre çocuk doktorları planlıyor siz özel tüm aşılarınızı doktorunuza danışın.

2-4-6.ayda [9.ayda](9.ayda) ek doz uygulaması

[12-18-24-48.aylarda](12-18-24-48.aylarda) ve 13 yaşta aşılar var
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 17:04
İlsu Olcahan Kantarcılar
Güncel aşı takvimi aylarına sağlık bakanlığı sayfasından bakabilirsiniz yine Asm den aşı kartınızı alın, e nabız sistemi üzerinden çocuklarım kısmındanda takip edebilirsiniz. Aşı aylar aynı ama günleri aynı olmaz her çocuğun yapılan tarihe göre araya zaman koyuluyor kafanız karışmasın hiç. Özel aşılarıda bebeğin haftasına göre çocuk doktorları planlıyor siz özel tüm aşılarınızı doktorunuza danışın.

2-4-6.ayda [9.ayda](9.ayda) ek doz uygulaması

[12-18-24-48.aylarda](12-18-24-48.aylarda) ve 13 yaşta aşılar var
Çok teşekkür ederim :) mutlaka doktor kontrollü gitmek şart
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir