Rota 3. mü 5. mi Ay da

104 görüntüleme
Ö

Öznur B.

7 Temmuz 2025 20:55
Merhabalar Osman hoca rota ile menenjiti aynı anda yaptırın tek seferde çıksın dedi ama hangi aydı hatırlayamadım 3. Ayda mıydı bir de menenjitin iki türü varmış ya Osman hocam hangisi önerdi rota ile birlikte ikisini birden mi önerdi yoksa bebeğim yarın 3 aylık olacak 2. Ayda 6 lı karma oldu teşekkürler
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

7 Temmuz 2025 21:00
Burada marka ismi söyleyemeyeceğim için sadece grupları söyleyeyim. Rota aşısı ile beraber menenjit aşılarının hem B grubunu hem de karma grubunu yani üç tane aşı üçüncü ve beşinci aylarda yaptırmanızı öneriyorum. Sonra da 13. ay civarında tekrar menenjit aşılarını yaptırmanızı öneriyorum. Yani toplamda iki tane rota yaptırmış olacaksınız. Üçer tane de meningokok yaptıracağınız için toplamda3+3+2 aşı yaptırmış olacaksınız.
Ö

Öznur B.

7 Temmuz 2025 21:07
Teşekkürler hocam bir peki 5. 7. Ve 13. Aylarda yaptırmak nasıl olur sizce 4 ay boyunca aşı yaptırmış olacak ya araya bir boş ay bıraksam iyi olmaz mı
D

Derya

7 Temmuz 2025 21:08
Hocam iyi geceler bebeğim 15 aylık menenjit aşısını yaptırdım yaptırmak istiyorum ne zaman önerirsiniz? Ayrıca çok iştahsız mamayı çok az içiyor gıda beslenmesi yok denecek kadar az doğum kilosu 3330 şimdi 15 aylık 9 kg ne yapabilirim çok üzülüyorum yemiyor ve baba dışında hiç kelimesi yok ama komutlarımızı anlıyor bide eşşek ve koyun sesi çıkarıyor sadece

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir