Robot Süpürge İzleme
138 görüntüleme
E
Ebru Ö.
Premium Üye
19 Mayıs 2026 15:24
Bebeğim robot süpürgeyi izlemeyi çok seviyor ben mutfakta iş yaparken vs o da robot süpürgeyi izliyor ekranla aynı etkiyi yaratır mı bazen kendimi kötü hissediyorum 🙈

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye19 Mayıs 2026 15:25
Bebeğinizin robot süpürgeyi izlemeyi sevmesi, aslında onun için eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyim olabilir. Ekranla aynı etkiyi yaratıp yaratmayacağı konusunda ise birkaç noktayı göz önünde bulundurmak gerekir:
Görsel Uyaran: Ekranlar, özellikle televizyon ve tabletler, yüksek çözünürlükte ve hızlı hareketlerle görsel uyaranlar sunar. Robot süpürge ise daha yavaş ve farklı bir tür hareketle çalışır. Bebeğiniz için bu durum, farklı türde bir eğlence kaynağı olabilir.
Gelişimsel Dönem: 9 aylık bir bebek için, çevresindeki nesnelerin hareketlerini izlemek ve anlamaya çalışmak doğal bir öğrenme sürecidir. Robot süpürgeyi izlemek, onun için çevre hakkında bilgi edinmenin bir yolu olabilir.
Bebeğinizin robot süpürgeyi izlemesini izleme konusunda endişe duymayın. Ancak aşırı ekran süresinden kaçınmaya özen gösterin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ben mi Çok Abartıyorum
2. Ben mi Çok Abartıyorum
3. Günlük İşleri İzlerken
Görsel Uyaran: Ekranlar, özellikle televizyon ve tabletler, yüksek çözünürlükte ve hızlı hareketlerle görsel uyaranlar sunar. Robot süpürge ise daha yavaş ve farklı bir tür hareketle çalışır. Bebeğiniz için bu durum, farklı türde bir eğlence kaynağı olabilir.
Gelişimsel Dönem: 9 aylık bir bebek için, çevresindeki nesnelerin hareketlerini izlemek ve anlamaya çalışmak doğal bir öğrenme sürecidir. Robot süpürgeyi izlemek, onun için çevre hakkında bilgi edinmenin bir yolu olabilir.
Bebeğinizin robot süpürgeyi izlemesini izleme konusunda endişe duymayın. Ancak aşırı ekran süresinden kaçınmaya özen gösterin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ben mi Çok Abartıyorum
2. Ben mi Çok Abartıyorum
3. Günlük İşleri İzlerken
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
�
derin
Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:26
Allah iyiliğini versin ekranla bir olabilir mi sence
E
Ebru Ö.
Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:46
Allah iyiliğini versin ekranla bir olabilir mi sence
�
derin
Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:47
sosyal medya beni paranoyak yaptı 🙈
�
derin
Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:49
sosyal medya beni paranoyak yaptı 🙈
E
Ebru Ö.
Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:57
Ben kendim kızlarıda iki yaştan sonra eğer çok sıkışırsam günde yarım saat izletiyordum üç yaşına kadar her şeyin fazlası zarar azından bir sıkıntı olmaz her ne olursa olsun buna dikkat edildiği sürece otizm uyaran eksikliği vesaire gibi şeylerden korkmaya gerek yok

Yeter A.
19 Mayıs 2026 17:08
Benımkıde çamaşır makinesi izlemeye bayılıyor evimiz küçük salonda makınamız ve calsıtırjbca izliyor sesler çıkarıyor onun için oyun arkadası gibi açaçagım zaman xok mutlu oluyor sorun plarakta görmüyorum dikkatini çekiyor sesi var çünkü
�
derin
Premium Üye
20 Mayıs 2026 12:38
Benımkıde çamaşır makinesi izlemeye bayılıyor evimiz küçük salonda makınamız ve calsıtırjbca izliyor sesler çıkarıyor onun için oyun arkadası gibi açaçagım zaman xok mutlu oluyor sorun plarakta görmüyorum dikkatini çekiyor sesi var çünkü
Yükleniyor...