Robot Süpürge İzleme

138 görüntüleme
E

Ebru Ö.

Premium Üye
19 Mayıs 2026 15:24
Bebeğim robot süpürgeyi izlemeyi çok seviyor ben mutfakta iş yaparken vs o da robot süpürgeyi izliyor ekranla aynı etkiyi yaratır mı bazen kendimi kötü hissediyorum 🙈
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
19 Mayıs 2026 15:25
Bebeğinizin robot süpürgeyi izlemeyi sevmesi, aslında onun için eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyim olabilir. Ekranla aynı etkiyi yaratıp yaratmayacağı konusunda ise birkaç noktayı göz önünde bulundurmak gerekir:

Görsel Uyaran: Ekranlar, özellikle televizyon ve tabletler, yüksek çözünürlükte ve hızlı hareketlerle görsel uyaranlar sunar. Robot süpürge ise daha yavaş ve farklı bir tür hareketle çalışır. Bebeğiniz için bu durum, farklı türde bir eğlence kaynağı olabilir.
Gelişimsel Dönem: 9 aylık bir bebek için, çevresindeki nesnelerin hareketlerini izlemek ve anlamaya çalışmak doğal bir öğrenme sürecidir. Robot süpürgeyi izlemek, onun için çevre hakkında bilgi edinmenin bir yolu olabilir.

Bebeğinizin robot süpürgeyi izlemesini izleme konusunda endişe duymayın. Ancak aşırı ekran süresinden kaçınmaya özen gösterin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ben mi Çok Abartıyorum
2. Ben mi Çok Abartıyorum
3. Günlük İşleri İzlerken
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

derin

Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:26
Allah iyiliğini versin ekranla bir olabilir mi sence
E

Ebru Ö.

Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:46
🦋derin
Allah iyiliğini versin ekranla bir olabilir mi sence
sosyal medya beni paranoyak yaptı 🙈

derin

Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:47
Ebru Özyalçın
Bir özel eğitim öğretmeni olarak sana şunu söyliyim sosyal medyada olanlara hiç takılma hatta izleme bile ne kilosu ne boyu ne onu ne bunu bitmez kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz ilk iki yaşta ekran telefon vs vermezsen sonrasında da bir sıkıntı olmaz

derin

Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:49
Ebru Özyalçın
Ben kendim kızlarıda iki yaştan sonra eğer çok sıkışırsam günde yarım saat izletiyordum üç yaşına kadar her şeyin fazlası zarar azından bir sıkıntı olmaz her ne olursa olsun buna dikkat edildiği sürece otizm uyaran eksikliği vesaire gibi şeylerden korkmaya gerek yok
E

Ebru Ö.

Premium Üye
19 Mayıs 2026 16:57
🦋derin
Ben kendim kızlarıda iki yaştan sonra eğer çok sıkışırsam günde yarım saat izletiyordum üç yaşına kadar her şeyin fazlası zarar azından bir sıkıntı olmaz her ne olursa olsun buna dikkat edildiği sürece otizm uyaran eksikliği vesaire gibi şeylerden korkmaya gerek yok
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız 💕
Yeter A.

Yeter A.

19 Mayıs 2026 17:08
Benımkıde çamaşır makinesi izlemeye bayılıyor evimiz küçük salonda makınamız ve calsıtırjbca izliyor sesler çıkarıyor onun için oyun arkadası gibi açaçagım zaman xok mutlu oluyor sorun plarakta görmüyorum dikkatini çekiyor sesi var çünkü 

derin

Premium Üye
20 Mayıs 2026 12:38
Yeter Akan
Benımkıde çamaşır makinesi izlemeye bayılıyor evimiz küçük salonda makınamız ve calsıtırjbca izliyor sesler çıkarıyor onun için oyun arkadası gibi açaçagım zaman xok mutlu oluyor sorun plarakta görmüyorum dikkatini çekiyor sesi var çünkü 
Aynen öyle anneleri çok korkutuyorlar iki yaşına kadar bir bebeğin gelişimi birbirinden çok farklıdır dikkate alanları tepkileri büyüme şekli her şey hep kıyas olduğu için de yanılgıya oranıyor maalesef çamaşır makinası izleyen çocuk otizmlidir izlemeyen otizm değildir böyle bir şey yoktur her şey zamanın içinde ortaya çıkar bir şey varsa bile böyle tek kalıplaşmış şeylerin içine çocukları sokmak yanlış maalesef ki ama ekran vermek evet büyük ölçüde uyaran eksikliği yapıyor ilk iki yaş hiçbirisini çocuğumuza vermememiz gerekiyor tabii beş 10 dakika izledi hocam bir şey olur mu diyenler var tabii ki yani beş 10 dakikadan kimseye bir şey olmaz yine dediğim gibi her şeyin çoğu zarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir