Renkli Ekran

62 görüntüleme
M

Melek E. ..

30 Aralık 2025 19:03
Hocam 15 ayimizi doldurduk,son üç dört gündür aşırı derecede telefon ve tv bakma isteme olayimiz ortaya çıktı..Ben telefon hiç vermiyordum şarkı açıp oynuyorduk ama telefonu bir kenara koyupta..Elimizde gördüğü an ağlama krizleri başlıyor..bununla nasıl baş edebilirim acaba?
C

Cerennn

30 Aralık 2025 19:18
Bende oğlumu çevrendekilere inat 16 ay boyunca ekransiz büyüttüm. Bir kaç kez bi akrabamız benım haberim yokken vermiş baktım oğlum sürekli oraya gitmek istiyor uyarıp bir daha göndermedim. Hastalık döneminde mecburen bir kaç gün telefon vermek zorunda kaldık ıyılesınce baktım olmuyor ağlama durumuna giricek onuda kestim. Müzik açtığım zaman görüntü olmayan müzikleri sarkiları açıyorum. Arada tv actıgım zaman ilgisini çekmeyecek şeyler açıyorum. Sarmayınca bakmıyor zaten. Akşamları babası gelince mecburen tv açılıyor ama ilgisini çekmiyor.aglama Durumu oldumu sarılıp sakınlestırıp konuşuyorum dıkkatını dagıtıyorum. Sevdiği oyuncakla oynamayı teklif edıyorum.
M

Melek E. ..

30 Aralık 2025 19:20
Ya bende kriz geldiği an hemen kucaklayıp ilgi.dagitmaya çalışıyorum ama doğduğundan bu tarafa bu kadar yoruldum gerçekten..
B

Buket ..

30 Aralık 2025 19:21
Telefonu onun gözünün önünde kullanmak ve bulundurmak tetikler, bir süre uzak tutmanız lazim
M

Melek E. ..

30 Aralık 2025 19:28
Evet haklısınız lakin okula giden 2 tane daha çocuğum var mecbur gözönünde kalıyor..Mutfakta hemen rafa koyuyorum ama çaldığında acmamda bile yapıyor
C

Cerennn

30 Aralık 2025 20:13
Maalesef benim oğlumda kuzenınden görüyor. Ve girip yamacıma oturuyor. Tamamen uzak tutmak imkansız. Hiç olmazsa azaltmak amacımız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir