Renkleri Bilme
179 görüntüleme
G
Gamze A.
13 Temmuz 2026 23:37
17 aylık bebek renkleri bilmelidir gelişim olarak
T
Tuğba B. ..
14 Temmuz 2026 00:26
Anneler çok kasıyor kendini şu ayda şunu bilmeli bu ayda bunu bilmeli . Hayır her çocuğun öğrenim hızı farklı. 17 ayda renkleri bilmiyorsa problemmi oluyor yani
G
Gamze A.
14 Temmuz 2026 00:28
Bilmelimidir diye sormak istedim aslında bi doktordan duydumda instagramda kendi oğlum için sordum
T
Tuğba B. ..
14 Temmuz 2026 00:44
Bilmelimidir diye sormak istedim aslında bi doktordan duydumda instagramda kendi oğlum için sordum

Begüm A.
14 Temmuz 2026 01:51
Her çocuk kendine özel ve biricik bilişsel belli başlı şeyler dışında çocuk bazı şeyleri bilse de söylemez kendi kendine oyun yapar .Çocuk bu hem daha çoook küçük bunu bilmeli şunu yapmalı dersek şimdiden çok sınırlandırmış oluruz bebişleri akışına bırakalım bence biraz 17. Ayda iletişim yoksa göz teması yoksa bunlardan korkulur bence renklermiş sayılarmış hayvan isimleriymiş hepsini zamanla öğrenecek ve emin olun gün gelecek sizi çok şaşırtacak 🌸sağlıkla büyüsün
G
Gülcan Ş.
14 Temmuz 2026 03:50
Benim iki tane kızım var ikisi de çok farklı biri 4 buçuk yaşında diğer kızım da 13 aylık büyük 12 aylıkken çok konuşkandı 13 aylıkken babaanne diyordu 18 aylıkken cümle kuruyordu bul tak oyunu oynardı yap boz oynardı renkleri bilirdi 15 aylıkken ama küçük kızım asla oynamak istemiyor kelime haznesi çok farklı mama dede anne der ama bilinçli mi diyor heceleyerek söylüyor bide anlamlı anlamsız mı onu da anlamadım 😁 asla oyun oynamak istemiyor dağıtır atar şarkı duyunca oynar yani bütün çocuklar çok farklıdır burda bir tane anne demıstı ki benım oğlum 12 aylık 10 aylıkken 5 kelimesi 12 aylıkkende renkleri ayırt ediyor ilaaki öğrenecek yapacak 4 buçuk yaşında ki kızım anaokuluna gitti ogrendıgı şeyler ıcın madalya takılmadı açıkçası kimse de gelip yaa bu çocuk çok zeki de demedi o yüzden ikinci kızım da ne zaman ⏱️ öğrenmek isterse ne yapma isterse onu yapsın ben zaten kitap okuyup etkınlık yapmaya çalışıyorum ama asla oralı degıl bende bırakıyorum
Yükleniyor...