Relactaz Damla

79 görüntüleme
A

Ayşegül Ü.

15 Eylül 2025 07:42
Merhaba sevgili anneler, bebeğim 59 günlük. Yoğun gazı var. Bitmiyor….. ne kadar çıkarırsa çıkarsın yine ıkınıyor, gaz onu zorluyor. Doktorumuz biagaiayı verdi bir de relactazı verdi. Önce biagaiayı kullandım ama işe yaramadı, relactaz kullanıp fayda gören oldu mu? Dün ilk defa verdim sanki etkili olmaya başladı veya plasebo etkisi bilemiyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var canım anneler 🙏🏻🫶🏻
Y

Yasir A.

15 Eylül 2025 07:47
Tahlil olmadan relactaz kullanımını uygun bulmadık, simetikon (metsil) denemediyseniz deneyin
E

Erem S. K.

15 Eylül 2025 07:57
Merhaba ben relactaz damla kullandım bebeğimde çok etkiliydi hiç gaz sancısı yaşamadık
Z

Zeynep K.

15 Eylül 2025 08:52
biz de yaklasik 4 kutu kullandik 5 damla veriyordum gunde 4 saat arayla. Memnun kaldik ama ben de sut urunlerine, kremaya, renkli urunlere( yaș pasta gibi) ve her turlu fistik ve ezmeden uzak durdum.
Ö

Özge Y. D. ..

15 Eylül 2025 08:53
Relaktaz damlayı benim doktorum da verdi ama laktoz intoleransı olduğu için. Tahlil yapmadan gaz için verilir mi bilemedim. Bence doktorunuzdan tahlil isteyin
B

Beyza D. İ.

20 Eylül 2025 09:13
Relactaz damla hayatımızı değiştirdi. Fayda sağladıysa hiç düşünmeden kullanın. Deneyerek damla sayısını daha azaltarak kullanabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir