Regulasyn Bozuklugu Ergoterapı

83 görüntüleme
H

Hülya İ.

10 Kasım 2025 13:39
Merhba 8 aylık bebegm nerdeyse dogdugundan berı ellerını bırlestrıyor sureklı uyurken aglarken gun ııcınde dr gttgmzde doktr muayne ederkende agladı ellerını kavusturdu ve kolunu agzınadgru goturdu bu davranısının takp edılmesını ergoterapıstn gormesını soyledı bırde bebegım ıkı aydr falan alkıs yapmayı ogrendı aklına geldıkce alkıs yapıyor acaba bunlar belırtımıdır regulasyon bozuklugu nedr tam olarak baska dr da gtmstk hc bundan bahsetmedıler. Endıse ettım hocam bılgı verrsnz sevnrm
T

Tuğba B. ..

10 Kasım 2025 14:07
Bu saydıklarınız çok normal değil mi.Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama bana inanın çok normal hareketler gibi geldi.
N

Naz E.

10 Kasım 2025 14:18
Merhaba ek gıda konusunda nasıl bebeğiniz benim bebeğimde meme reddi olmuştu şimdi ek gıda reddi var tükürüyor herşeyi dediğiniz gibi alkış yapıyor sık sık regülasyon bozukluğu belirtileriymiş bunlar
H

Hacer T.

10 Kasım 2025 15:24
Benmi bebeğim de 7 aylık sürekli elleri hareketli mama sandalyesinde oturunca sürekli oraya vurarak heyecanlanıyor elleri sürekli dans eder gibi nilekten kıvırıyor ve her ses korkuyor ikiliyor birde kafasını sağa sola sallayıp duruyor korkuyorum sürekli karşımıza birşeyler çıkıyor ilk çocuk normal mi bilmiyorum
Özge U.

Özge U.

10 Kasım 2025 16:24
Merhabalar benim kızımda da benzer davranışlar vardı. Uyurken, ağlarken ellerini birleştirirdi. . Hatta doktor muayenesinin de yapıyordu. Doktorumuz birşey dememişti bende bu durumu yadırgamamıştım çünkü anne karnındada öyleydi bu davranışı 1 yaşından sonra geçti.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir