Regl/tiroid Süphesi ve Mama Reddi
59 görüntüleme
C
Cigdem
12 Aralık 2025 19:09
Maalesef bir haftadan fazladir sütümü geri getirmeye calisiyorum regl olduktan sonra sütüm geri cekildi ve gögüslerim yumuşadı bebegim her bir saatte bir emmeye calisiyor ve cis sayisi belirgin azaldi..Hamilelikten önce tiroid tedavisi olmustum daha sonra degerlerime baktirmadim.. Sütüm bir doluyo bir bosaliyo gibi hissediyorum ve stress oldukca sanki daha cok yumusuyor gibi bu döngüden artik cikmak istiyorum cnkü bebegim mamayi asla kabul etmiyor… vbu konuya dair bilgisi olan varmi
E
Ezgi Ç. V.
12 Aralık 2025 19:49
Merhaba,3-4 ay arasında mısınız? Meme olgunlaşmasına benziyor anlattığınız durum. Aynısını ben de yaşadım
C
Cigdem
12 Aralık 2025 20:04
Merhaba evet 4. aydayiz.. Geciyormu bu durum ?cok zorlaniyorum ben artk
E
Ezgi Ç. V.
13 Aralık 2025 08:57
Aslında süt miktarı artık sadece bebeğin ihtiyacı olan kadar üretiliyor,sadece memedeki sertlik artık olmayacak, ben de tan olarak aynı şeyi yaşadım. Bir kaç hafta içinde bebeğim de bu rutine alıştı ama alışana kadar ben de doymadığıbu düşündüm. Özetle memelerin yumuşaması normal meme olgunlaşmasına bağlı. Doymadığını düşümdüğümde mama ile destekledim, sizde memede emerken mamayı göğsünüzden akıtarak beslendiğinden emin olabilirsiniz. Allah kolaylık versin, sizde bir sıkıntı yok üzülmeyin hepimiz aynı dönemden geçiyoruz 🙏🏻