Reglide Süt Azalır mı?
390 görüntüleme
S
Senem ..
Premium Üye
8 Ağustos 2026 19:45
Sezaryen doğumdan sonra 40 günden sonra regli olmuştum bi ay sonra yine oldum. Bebeğim huzursuz gibi sütüm azalmış mıdır? @Bebek Hemşiresi Hilal @Buse Gül Aytunç
Y
Yağmur Y.
8 Ağustos 2026 21:27
Bu dönemde hormanel değişiklik sebebiyle sütte azalma veya tat değişikliği olabiliyor bundan dolayı bebeğiniz huzursuzdur ama bu geçici bir durum, adet sonrası eski haline dönüyor
G
Gonca Ç.
11 Ağustos 2026 11:17
Evet bende yaşıyorum bebeğim bir yaşında , her regl dönemi hemen öncesinde sütüm azalıyor bebeğimin emme süresinden anlıyorum ama regl bitince normale dönüyor , bol su içmeyi ihmal etmeyin
E
Emine T. A.
Premium Üye
17 Ağustos 2026 22:24
Bende 4. Ayımda regl olmaya başladım. Reglıden 1 hafta önce azalma başlıyor regl bıtınce duzee gırıyor. Ben devamlı takviye kullanıyorum ama bu regl donemınde magnezyum kullanılabılırmış ecz bana onermısti. Kadın doğum dr. yada guvenebılecegınız bır eczacınız varsa danışın ıstersenız.
S
Senem ..
Premium Üye
17 Ağustos 2026 22:38
Bende 4. Ayımda regl olmaya başladım. Reglıden 1 hafta önce azalma başlıyor regl bıtınce duzee gırıyor. Ben devamlı takviye kullanıyorum ama bu regl donemınde magnezyum kullanılabılırmış ecz bana onermısti. Kadın doğum dr. yada guvenebılecegınız bır eczacınız varsa danışın ıstersenız.
Yükleniyor...