Regli Olamamak

61 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

17 Temmuz 2026 08:22
Selam kızlar oğlum 1 yaşına girmek üzere ben hala regli olmadım büyük oğlumdada yaklaşık 1 sene sonra olmuştum asıl problemim sanki olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor hafif lekelenme oldu ama devamı gelmedi böyle bı durumu yaşayan varmi
Damla B.

Damla B.

17 Temmuz 2026 08:47
Emzirmeye devam ediyorsanız gayet normal. Adet olmadan 1 2 ay önceden adet sancılarım başlamıştı ve aha şimdi olucam demiştim ama olamamıştım. Sonrasında yine sancılarım başladığında adet oldum. Muhtemelen sizin de birkaç aya başlar adetiniz. İçiniz rahat etmesi için senelik kadın doğum kontrolünüze gidip hem bunu sorarsınız hem de rutin bir muayene olursunuz ✨
Göktenur B.

Göktenur B.

17 Temmuz 2026 08:50
Damla Beşir
Emzirmeye devam ediyorsanız gayet normal. Adet olmadan 1 2 ay önceden adet sancılarım başlamıştı ve aha şimdi olucam demiştim ama olamamıştım. Sonrasında yine sancılarım başladığında adet oldum. Muhtemelen sizin de birkaç aya başlar adetiniz. İçiniz rahat etmesi için senelik kadın doğum kontrolünüze gidip hem bunu sorarsınız hem de rutin bir muayene olursunuz ✨
Teşekkür ederim cevabınız için pazartesi kontrol amaçlı gidicem
Damla B.

Damla B.

17 Temmuz 2026 08:52
Göktenur Bektaş
Teşekkür ederim cevabınız için pazartesi kontrol amaçlı gidicem
Eğer hamilelik şüpheniz yoksa bence endişe edilecek bir durum yoktur. Emzirme devam ettiği sürece adet olmamak veya düzensiz olmak normal kabul ediliyor. Yine de içiniz rahat etsin 
Göktenur B.

Göktenur B.

17 Temmuz 2026 08:54
Damla Beşir
Eğer hamilelik şüpheniz yoksa bence endişe edilecek bir durum yoktur. Emzirme devam ettiği sürece adet olmamak veya düzensiz olmak normal kabul ediliyor. Yine de içiniz rahat etsin 
Hamilelik şüphem yok sadece lekelenme durumu olunca şaşırdım
A

Ayşenur Ş.

17 Temmuz 2026 09:05
Emziriyorsanız bırakın olmasın süt azalıyor çünkü o günler
Göktenur B.

Göktenur B.

17 Temmuz 2026 09:13
Ayşenur Şimşek
Emziriyorsanız bırakın olmasın süt azalıyor çünkü o günler
Ya bilmiyordum çok teşekkür ederim cevabınız icin
N

Nur ..

17 Temmuz 2026 09:40
Bende de aynı şey oldu bebeğim 8 aylıkken lekelenme gördüm regl oldum mu olmadım mı diye bayağı şüpheye düştüm lekelenmeden 2 3 gün sonra regl oldum belki sizde de aynı şey olur
Göktenur B.

Göktenur B.

17 Temmuz 2026 09:41
Nur 🌸
Bende de aynı şey oldu bebeğim 8 aylıkken lekelenme gördüm regl oldum mu olmadım mı diye bayağı şüpheye düştüm lekelenmeden 2 3 gün sonra regl oldum belki sizde de aynı şey olur
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah olurum bende yakın zamanda
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir