Regl Yoğunluğu

105 görüntüleme
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 07:15
Arkadaşlar bebeğim 4 aylık geçen ay reglim başladı ancak çok yoğun oluyorum eskiden böyle olmazdı. Sizde de öyle mi? Zaten sık ped değişimi yapan biriyim ancak sanki pedlerim bile daha hızlı dolmaya başladı. İlk günler için depend külpt ped kullanmayı düşünüyorum veya mesane pedlerinden o kadar yoğun oluyorum. Normal mi ne kadar zamanda bu azalır? Kadın doğuma gittim bu arada herşey yolunda regl olmuşsun dedi. Ancak yoğunluğu kafama çok takıldı çünkü böyle yoğun olmazdım.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

31 Mayıs 2026 07:37
11. Aydan bildiriyorum hala yoğun uzun ve uzun sürüyor benimde en fazla 7 gün sürerdi şimdi 13 gün falan sürüyor bende gittim doktora hiçbir sorun yok normal dedi
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 07:47
Fatma Albina U
11. Aydan bildiriyorum hala yoğun uzun ve uzun sürüyor benimde en fazla 7 gün sürerdi şimdi 13 gün falan sürüyor bende gittim doktora hiçbir sorun yok normal dedi
Hamilelikte rahmimiz büyüyor vs acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum, sizinde epey olmuş. Ekstra halsizliğim oluyor çok can sıkıcı 🥹 kadın olmakta zor anne olmakta zor hepsi zor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

31 Mayıs 2026 07:53
Şevval
Hamilelikte rahmimiz büyüyor vs acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum, sizinde epey olmuş. Ekstra halsizliğim oluyor çok can sıkıcı 🥹 kadın olmakta zor anne olmakta zor hepsi zor
Halsizlik falan olmuyor ama bende uzun olunca kadın doğuma gittim kist falan mı var acaba diye ultrasonda baktı kan tahlili verdim herşey temiz çıktı çok şükür
Ş

Şevval

31 Mayıs 2026 10:33
Fatma Albina U
Halsizlik falan olmuyor ama bende uzun olunca kadın doğuma gittim kist falan mı var acaba diye ultrasonda baktı kan tahlili verdim herşey temiz çıktı çok şükür
Teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir