Regl ve Emzirme

161 görüntüleme
M

Melisa

12 Mart 2026 22:59
Arkadaşlar doğumdan sonra regl oldum bu ikinci oluşum tarihi 2 gun gecti olmam lazim günüm gecti emziriyorum ondan gecikmiş olabilir mi
B

Burcu E.

12 Mart 2026 23:03
Hayır doğumdan sonra bir kaç ay böyle olabiliyor çok normal ben de ilk reglim döndüğünde 3 ay 15 günde bir oldum sonra düzene giriyor 6. Ayda kontrole gitmeyi ihmal etmeyin, sevgiler 🌸🫶
Ilgım G.

Ilgım G.

Premium Üye
12 Mart 2026 23:03
Doğumdan sonra bir süre düzensiz oluyor merak etmeyin, ancak korunmanız gerekir regl olduysanız
M

Melisa

12 Mart 2026 23:27
Burcu Erdilmen
Hayır doğumdan sonra bir kaç ay böyle olabiliyor çok normal ben de ilk reglim döndüğünde 3 ay 15 günde bir oldum sonra düzene giriyor 6. Ayda kontrole gitmeyi ihmal etmeyin, sevgiler 🌸🫶
Teşekkür ederim
M

Melisa

12 Mart 2026 23:27
Ilgım Göbekli
Doğumdan sonra bir süre düzensiz oluyor merak etmeyin, ancak korunmanız gerekir regl olduysanız
Teşekkürler
R

Rabia K. ..

13 Mart 2026 00:06
Bende de aynısı oldu oturdum bunu düşünüyordum içim rahatladi tek değilmişim
B

Burcu B. Ö.

13 Mart 2026 00:10
Regl olunca süt azalması yaşayan var mı
M

Melisa

13 Mart 2026 22:19
Rabia K.
Bende de aynısı oldu oturdum bunu düşünüyordum içim rahatladi tek değilmişim
Sizde de mi düzensiz?
M

Melisa

13 Mart 2026 22:19
Burcu Büşra Öztürk
Regl olunca süt azalması yaşayan var mı
Evet sanki böyle istemeye istemeye iciyor regl zamani
R

Rabia K. ..

13 Mart 2026 22:20
Melisa
Sizde de mi düzensiz?
Gecikme oluyor bende de 5 ay oldu doğum yapalı
B

Burcu B. Ö.

13 Mart 2026 22:21
Melisa
Evet sanki böyle istemeye istemeye iciyor regl zamani
Benim bebeğim 8 aylık oldu 7 aylıkken emmeyi bıraktı döndüremedim geri sağarak veriyordum şimdi regl oldum hiç sütüm gelmiyor öncesinde regl olsam bile emdiğinde ona yetiyordu en azından sıkıldım şu durumdan bebeğim aç kalıyor resmen diye mamaya başlamak zorunda kaldım
Afranur K.

Afranur K.

13 Mart 2026 22:22
Emzirme döneminde hormonlarımız dalgalı olduğu için emzirme süreci bitene kadar hiç olmamak, arada bir lekelenme olması vs. Hepsi normal içimiz rahat olsun ama doktor kontrolüne gitmeyi unutmayın, rahminizin vs. Kontrol edilmesi düzenli takip edilmeniz çok kıymetli. Nasl bebeklerimizi ay ay takip ettiriyorsak bizim de kontrolde olmamız gerekli 🫶🏻
M

Melisa

14 Mart 2026 00:43
Burcu Büşra Öztürk
Benim bebeğim 8 aylık oldu 7 aylıkken emmeyi bıraktı döndüremedim geri sağarak veriyordum şimdi regl oldum hiç sütüm gelmiyor öncesinde regl olsam bile emdiğinde ona yetiyordu en azından sıkıldım şu durumdan bebeğim aç kalıyor resmen diye mamaya başlamak zorunda kaldım
Ek gıdaya gecmissinzdir gittikçe yemek kültürü çoğalacak mamayı az verirsiniz üzülmeyin bende ilk cocugumu 11 ay emzirebildim stresten sütüm gitti doktor 6 ay versen yeterli üzülme dedi bana
M

Melisa

Afranur Keskin
Emzirme döneminde hormonlarımız dalgalı olduğu için emzirme süreci bitene kadar hiç olmamak, arada bir lekelenme olması vs. Hepsi normal içimiz rahat olsun ama doktor kontrolüne gitmeyi unutmayın, rahminizin vs. Kontrol edilmesi düzenli takip edilmeniz çok kıymetli. Nasl bebeklerimizi ay ay takip ettiriyorsak bizim de kontrolde olmamız gerekli 🫶🏻
Teşekkürler
M

Melisa

Rabia K.
Gecikme oluyor bende de 5 ay oldu doğum yapalı
Bende de cok düzensiz ya
B

Burcu B. Ö.

14 Mart 2026 00:46
Melisa
Ek gıdaya gecmissinzdir gittikçe yemek kültürü çoğalacak mamayı az verirsiniz üzülmeyin bende ilk cocugumu 11 ay emzirebildim stresten sütüm gitti doktor 6 ay versen yeterli üzülme dedi bana
Mama verdiğime değil de emmeyi bırakmasına çok üzüldüm hala üzümayomum dördüncü ayda da meme reddi yapmıştı çok çabalamıştım dönmesi için başarmıştım ama şimdi hep bıraktı nedense iki gün içinde oldu bitti her şey regl zamanı hariç sütüm de iyi var ona da üzüldüm kendi bırakmasına da
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir