Regl ve Emzirme
121 görüntüleme
B
Burcu B. Ö.
14 Şubat 2026 00:40
Hanımlar merhaba 7 aylık bebeğim var 4 aylıkken regl oldum 5. Ayda regl olduğumda sütüm azalmaya başladı şimdi dört gündür yime reglim ve sütüm nerdeyse hiç gelmiyor bebeğim emiyor ama hemen akış yavaşlıyor geçen ay çok zorlanmıştım sadece emdiği zamanlar süt geliyordu şuan da pompaya sadece elli cc geliyor meme reddi de var sadece uykuda emiyor biberonla sağabildiğimi veriyorum hala düzelmedi sütüm geçen ay regl bitince düzelmişti mama da kabul etmiyor reglken sütünüzü düzelten bi tavsiyeniz var mı
S
Semra E.
14 Şubat 2026 01:27
Bestlak damla, kurudut kayısı kompostosu, ve en 2-3 litre arası su iç. Rezene çayı. Bunları tavsiye edebilirim. Ayrıca adet döneminde demir eksikliği vitamşn eksikliği olduğu için multivitamin kullanmanı ayrıca demir takviyesi kullanmanı öneririm. Yalnız bunları kan değerlerine bakarak tümetmelisin. Ilık duş, alıp göğsümü pompa ile 20 dk sağ 10 dk mola 10 dk sağ 10 dk mola şeklinde sağmak da fayda ediyor

İlsu O. K.
14 Şubat 2026 01:34
Merhaba Burcu Hanım: Regli olmanız sütünüzü kesmez. Regli sürecinde bir miktar azalma oluyor gibi benim de öyle olurdu zaten azdı akışı iyice değişirdi 6 ay emzirebildim sonunda hem iyice azaldı hemde kendi bıraktı bir daha istemedi meme ❤ hormon kaynaklı sütün içeriği değiştiğinden bebek memede huzursuzlanabiliyor ya da istemiyor. Bol su için, badem, yeşil yapraklı sebzeler, yoğurt,ayran tüketin elbette mucize yaratmaz ama hem kalsiyum açısından hemde sıvı alımını desteklersiniz. Siz bebeğiniz emmezse sağmaya devam edin anne sütüne devam edecekseniz. Miktarını düşünüp kendinizi strese sokmayın hiç ❤
B
Burcu B. Ö.
14 Şubat 2026 01:34
Bestlak komposto 3.5 litre su içiyorum hamilelikte alıştım zaten bırakamıyorum vitamin de lacmix kullanıyorum ama şu regl zamanı azalmayı aşamadım bi türmü
B
Burcu B. Ö.
14 Şubat 2026 01:41
Bebeğimde süt alerjisi var d yüzden yoğurt falan yiyemiyorum ben o da sütümün azalmasına neden oldu kuruyemiş falan hep yasak maalesef sağıyorum power pumping yapıyorum ama regl zamanı çok zorlanıyorum ya regl olmaya iki gün kala başlıyo azalmaya regl bitince iki gün sonra düzeliyor mama da kabul etmiyo bebeğim üzülüydmum aç kalıyor diye
A
Aylin T. E.
17 Şubat 2026 23:23
Ah ah aylardır yaşıyorum bu sorunu asla dolmuyor dimi🤦🏻♀️
B
Burcu B. Ö.
17 Şubat 2026 23:26
Ay asla ya hiç o gün gelmesin istiyorum