Regl Olma

186 görüntüleme
A

Aslı

25 Ocak 2026 05:37
bebeğim 4.5 aylık ve regl oldum biraz da üzüldüm açıkçası olduğuma. artık sütüm azaldığı için mi regl oldum çünkü sürekli ve sık emziriyorum bu durum emzirmeyi etkiler mi
N

Neslihan U. ..

25 Ocak 2026 06:42
Emzirme döneminde regl olma zamanı kişiden kişiye değişen bir süreç sütünüz azaldıgı için degil büyük ihtimalle bu ayda olmanız da 1 sene sonra olmanız da normal karşılanıyor içiniz rahat olsun
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

25 Ocak 2026 07:35
Emzirme ile alakası olduğunu pek düşünmüyorum bebeğim sadece anne sütü almasına rağmen 40 bittikten sonra regl olmuştum. Emzirmeye aynı şekilde devam ettim sütte azalma olmadı şuan 9 aya girecek emzirme ve katı gıda devam ediyoruz.
A

Aslı

25 Ocak 2026 08:16
teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🙏🏼
İ

İrem

25 Ocak 2026 09:16
Ben de bir kere sizin gibi bir kere de şu an 7. Ayda regl oldum aslı hanımcığım düzenli olmuyorum; hala da emziriyorum hiçbir azalma olmadı içinizi ferah tutun ☺️🙏🏻
A

Aslı

25 Ocak 2026 11:30
çok teşekkür ederim 🙂
H

Hülya B.

25 Ocak 2026 11:57
3 aydan sonra memeler bebeğin emme alışkanlığı üzerine süt üretmeye başlıyor, eskisi gibi kontrolsüz değil o yüzden azalıyor gibi hissedebilirsiniz. Hiç canınızı sıkmayın sadece bol bol emzirimim, emzirdikçe sütünüz de artacak çünkü beyne daha çok süt üret bebek istiyor sinyali gidiyor
H

Hatice A.

27 Ocak 2026 23:11
5 buçuk aylık olmak üzereyiz hala regl olmadım
H

Hülya B.

27 Ocak 2026 23:19
Emziriyosanız 1 seneye kadar normal ben de 5.5 ayda olmuştum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir