Regl Oldum Sütüm Azaldı, Kesilir mi?
302 görüntüleme

Seda Ü.
12 Haziran 2026 00:58
Bebeğim 6 gün sonra 7 aylık olacak doğduğundan beri sadece emzirdim. 6. Ayda ilk; iki, üç hafta tadım şeklinde ilerledim iştahına göre öğün şeklinde yedirmeye başladım gece uyku aralarında emen bebek, öğlen uykularına da emerek geçiyor yani emzirmeyi ben bırakmadım. Son iki gündür baş edemeyeceğim kadar ağır bir duygu halleri ve sinir yaşadım bu sabah regl olmuşum dünyam başıma yıkıldı son 2 gündür hem göğüslerimin halinden hemde emzirme sürelerinden ve süt akışından sütümün azaldığını hissediyordum bu sabah bu durumun cevabını aldım ne yapabilirim sürüm kesilir mi nelere dikkat etmeliyim hani süt geciktirirdi yeteri kadar emziremedim mi çok üzülüyorum yardım edin..
S
Sema
12 Haziran 2026 01:02
Süt zamanla terbiye oluyor sütünüz bitmemiştir. Bir de şöyle bir şey duydum regl olunca genelde sütün tadı değişiyormuş bir şey daha baskın oluyormuş sütün biraz tadı değişebiliyor belki o yüzden ona yani bebeğiniz farklı gelebilir
d
derya ö.
12 Haziran 2026 01:03
Hayır kesilmez benimde her döngü öncesi yada sonrası azalma oluyor ama sonra diğer günler nasılsa devam ediyor 18 ay şuan benimki bende tedirgin oluyordum ama devam ediyor hatta bazen yorgunsan stesli olunca da öyle oluyor gibi geliyor
S
Sema
12 Haziran 2026 01:03
Süt geciktirme onla alakası yok ben ilk doğum umda hemen regl olmuştum ikinci doğum umda da dördüncü aylıkken oldum yani o alakasız bence
s
sslslsl
12 Haziran 2026 01:04
sutun kesilmez endiselenme regl donemlerinde bazen gecici bir azalma olabiliyor dogumdan 6 7 ay sonra regl oluyor cogu kiside gayet normal
bebegin ek gidaya baslamis ister istemez daha az emecek sadece 9. aya kadar ana besini anne sutu olacak sekilde ayarlama yapman lazim eger ek gidayi cok yerse otomatik daha az emmek ister
bebegin ek gidaya baslamis ister istemez daha az emecek sadece 9. aya kadar ana besini anne sutu olacak sekilde ayarlama yapman lazim eger ek gidayi cok yerse otomatik daha az emmek ister

Seda Ü.
12 Haziran 2026 01:06
Süt zamanla terbiye oluyor sütünüz bitmemiştir. Bir de şöyle bir şey duydum regl olunca genelde sütün tadı değişiyormuş bir şey daha baskın oluyormuş sütün biraz tadı değişebiliyor belki o yüzden ona yani bebeğiniz farklı gelebilir

Seda Ü.
12 Haziran 2026 01:07
Hayır kesilmez benimde her döngü öncesi yada sonrası azalma oluyor ama sonra diğer günler nasılsa devam ediyor 18 ay şuan benimki bende tedirgin oluyordum ama devam ediyor hatta bazen yorgunsan stesli olunca da öyle oluyor gibi geliyor

Seda Ü.
12 Haziran 2026 01:08
sutun kesilmez endiselenme regl donemlerinde bazen gecici bir azalma olabiliyor dogumdan 6 7 ay sonra regl oluyor cogu kiside gayet normal
M
Meryem ..
Premium Üye
12 Haziran 2026 09:46
Bebeğim 5 aylık olacak 2 kez adet oldum hamilelik öncesine göre hem duygusal olarak daha yoğun ve stresli geçti. Benim de sütüm azaldı ve son seferde özellikle bir mememi hiç emmek istemedi o mememde sütün tadı değişmişti. Çok kötü hissettim sağınca da süt gelmedi duşta biraz elle sağdım. 4. Günü bebek de emmeye başladı sütün tadı düzeldi ama ben mahvoldum 🫣 sonraki sefere daha sakin kalıp yeme düzenime daha çok dikkat etmeye çalışacağım 🙏🏻

Seda Ü.
12 Haziran 2026 10:51
Bebeğim 5 aylık olacak 2 kez adet oldum hamilelik öncesine göre hem duygusal olarak daha yoğun ve stresli geçti. Benim de sütüm azaldı ve son seferde özellikle bir mememi hiç emmek istemedi o mememde sütün tadı değişmişti. Çok kötü hissettim sağınca da süt gelmedi duşta biraz elle sağdım. 4. Günü bebek de emmeye başladı sütün tadı düzeldi ama ben mahvoldum 🫣 sonraki sefere daha sakin kalıp yeme düzenime daha çok dikkat etmeye çalışacağım 🙏🏻
B
Burcu B. Ö.
17 Haziran 2026 08:30
Bende 4 aylıkken regl oldum reglim bitene kadar sütüm hiç gelmedi sonra düzelince stok yaptım regl zamanları vermek içen her ay aynı şey oldu şimdi bebeğim 11 aylık daha az emiyor az emdiği içen bi de regl olunca sütüm hiç yetmiyor mama vermek zorunda kaldım 10. Aydan sonra
Yükleniyor...