Regl mı 🩸

152 görüntüleme
M

Merve D.

7 Ocak 2026 21:16
Merhabalar. Sezeryanla doğum yaptım. Regl olmadım daha. Son 3 gündür adet sancısı çekiyorum ama herhangi bir kanama yok. Sadece yumurtalık ağrısı var. Regl öncesi gibi.
Benim durumumda olan anneler var mıdır🌷🌷
N

Nurten

7 Ocak 2026 21:20
Ne zaman sezeryan olmuştunuz. Doğum yapalı ne kadar oldu.
M

Merve D.

7 Ocak 2026 21:22
4.5 ay oldu.
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 21:51
Benim sezeryan doğum yaptım iki ay sonra adet gördüm karnım ağrıyordu bişey yoktu sonra yavaş yavaş oldu merak etmeyin yakındır yani
N

Nurten

7 Ocak 2026 21:55
Benimde 30 ya da 40. Gündü olmuştu. Endişe etmeyin takip edin kendinizi. Yeni ise doktora danışın dicektim ama 4.5 ay normal olması
İlsu O. K.

İlsu O. K.

7 Ocak 2026 22:39
Merhaba Merve Hanım; 6 ay -1 yıla kadar uzayabiliyor tekrar adet döngüsüne girmek bu sürede ağrı ve sancı,akıntı gibi şeyler normal. Her kadının farklı fakat sezeryan ya da vajinal doğum yapmanın özel bir etkisi yok. Hormonal bir süreç aslında döngünün tekrar oluşması, emzirme adet olmayı çok etkilemiyor. Yaklaşık 50 gün sonra eski döngüsüne döndü benim. Yoğunluk ve ağrı şekli kaldığı yerden devam etti.. Daha çok yeni doğumunuz endişelenmeyin. Ama ağrınız çoksa bir görünün doktora. Karnınıza sıcak su koymayın mümkünse ayaklarınıza ve po--ya sıcak su koyun. Bir de alerjiniz yoksa Melisa çayı biraz rahatlatabilir. Sezeryanda dikiş yeri adet döneminde birazcık daha hassas olabiliyor sanki. Ya da benim öyle oldu bilmiyorum 🫂
Kübra B.

Kübra B.

7 Ocak 2026 23:01
Bende normal doğum 8 ay oldu hala olmadım bazen regl agrısı gibi ağrı oluyor ama hala olmuyorum
M

Merve D.

8 Ocak 2026 01:09
Teşekkürler sevgili anneler. İçimi rahatlattınız 🫂🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir