Regl İçin Erken mi !!!

255 görüntüleme
Sinya Ç.

Sinya Ç.

28 Temmuz 2026 11:33
Oğlum 4.5 aylık olacak ve regl oldum bu sütü etkiler mi ? Bu kadar erken olması normal mi ?
Ebru K.

Ebru K.

28 Temmuz 2026 11:41
Normal bende beş aylıkken olmuştum endişe etmeyin sütü de etkilemiyor şuan dokuz buçuk aylığız bir sorun yaşamadım
B

Bengisu ..

Premium Üye
28 Temmuz 2026 11:55
Bende 4. Ayda regl oldum ve oğlumu sağım yaparak beslediğim için süt miktarını ölçebiliyorum . Evet azalma oluyor bol su ve sık sık emzirme sağma ile durumu toparlamak en doğrusu azalmasının sebebi östrojen ve progesteron hormonları değişiyor. Regl dönemi bitince eski haline geri dönüyor .
B

Bedişş

28 Temmuz 2026 12:42
Hiçbir sorun olmaz aksine hormonlarınızın ve vücudunuzun düzene girdiğini gösteriyor. Benim kardeşim lohusalığın hemen ardından olmuştu.
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
28 Temmuz 2026 12:46
Ben de bebeğim 4 aylıkken regl olmuştum ve hiç bir problem olmadı. Ama doktorum regl döneminde sütün tadı biraz değiştiği için bebekler bazen memeden kaçabilirler demişti. Ona da çözüm olarak bebeğin uykulu mahmur olduğu zamanları çok iyi değerlendir. Gece güzel emzir demişti.
C

Cansu ..

28 Temmuz 2026 13:19
Ben lohusalıktan hemen sonra olmuştum sütüm azalmadı ilgisi olduğunu sanmıyorum
Sinya Ç.

Sinya Ç.

28 Temmuz 2026 14:04
Teşekkür ederim rahatladım 🙏🏻🌹
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir