Regl Dönemi ve Emzirme

49 görüntüleme
C

Cigdem

30 Aralık 2025 19:37
Bebegim 5 aylik olmak üzere regl dönemim bikac gün gecti ve sütümün azaldigini hissediyorum bebegim saldirir gibi memeye geliyor emiyor ve aglayarak birakiyor sanirim yeteri kadar süt alamiyor daha öncede yasamistim ayni durumu 5 6 gün sütümü arttirmak icin ugrastim.. Düsünüyorum tüm anneler bu sürecten geciyor benim sütüm neden bukadar azaliyor ? Mama kabul etmiyor bebegim biberonu agzinda geveliyor ve ben her ay bunu yasamaktan cok korkuyorum..
Betül B. .

Betül B. ..

30 Aralık 2025 19:51
Kendinizi strese sokmayın lütfen dinlenmek uyumak yemek içmek ve bebeğinizin sık sık emmesi sütü arttırır düzenli beslenme de öyle lakin ne olduysa ağlıyorsa o da mecbur mamaya ve biberona alışacaktır benim bebeğimde öyle ama iki defa ateşim çıktı ve sütüm geriledi o sıramecbur mama verdik ama emzirdiğimi de hatırlıyorum özellikle sık sık meme verirdim çünküonların emmesi sütü kuvvetlendiriyor. Oldu da gelmiyorsa sütünüz üzmeyin kendinizi hangi mamayı severse onu verin benim oğlum aptamili almadı bebelac gold kullandım aldı siz kendinizi kasmayın öyle olunca vücudunuz tepki veriyor harika biranne olduğunuzu da unutmayın kimse dört dörtlükdeğil ☺️🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir