Regl

122 görüntüleme
T

Tuğçe

Premium Üye
12 Mayıs 2026 18:54
Doğumdan ne kadar sonra regi olmaya başladınız ve ne kadarı normal acaba… benim 1 Ocak doğumlu bebeğim 4 ay 11 günlük yani ve hala olmadım çok uzun süre olmuş bir doktora git diyenler oldu
S

Selin A.

12 Mayıs 2026 19:02
Ben hemen oldum ama doktor 6 aya kadar olmasa da normal kabul edilir demişti. Hatta benim reglimin bu kadar kısa sürede gelmesine şaşırmıştı 😄
T

Tuğçe

Premium Üye
12 Mayıs 2026 19:03
Selin Atahanli
Ben hemen oldum ama doktor 6 aya kadar olmasa da normal kabul edilir demişti. Hatta benim reglimin bu kadar kısa sürede gelmesine şaşırmıştı 😄
Ben de normal diye düşünüyordum ama dikiş yerlerimde ağrı var hala bazen direkt acıyor hatta🥲bir de çok geç olmuş diyenler olunca bir sıkıntı mı var acaba diye endişelendim hiç gitmedim çünkü kontrole 4 aydır ..
S

Selin A.

12 Mayıs 2026 19:07
Tuğçe
Ben de normal diye düşünüyordum ama dikiş yerlerimde ağrı var hala bazen direkt acıyor hatta🥲bir de çok geç olmuş diyenler olunca bir sıkıntı mı var acaba diye endişelendim hiç gitmedim çünkü kontrole 4 aydır ..
Vajinal doğum muydu?
T

Tuğçe

Premium Üye
12 Mayıs 2026 19:07
Selin Atahanli
Vajinal doğum muydu?
Yok hayır sezaryen
S

Selin A.

12 Mayıs 2026 19:10
Tuğçe
Yok hayır sezaryen
Çok geçmiş olsun 💐 yine de bir fırsatını bulduğunuzda kontrole gidin bence 🌸
T

Tuğçe

Premium Üye
12 Mayıs 2026 19:10
Selin Atahanli
Çok geçmiş olsun 💐 yine de bir fırsatını bulduğunuzda kontrole gidin bence 🌸
☺️ teşekkür ederim
N

Nur ..

12 Mayıs 2026 19:46
Doğumdan 8 ay sonra oldum ben aktif emziriyorsanız süt üretimini sağlayan hormon regli baskılıyor 1 yıla kadar olmamanız normal 🌸
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Mayıs 2026 20:02
İlk oğlumda yaklaşık 1 sene sonra gördüm hatta bende 6 aylık olmadan doktora gitmiştim ama doktor çok normal emzirdiğim için dedi ikinci oğlum da aynı şuan 9 ay ve ben regl olmadım emzirdigimiz için normal diyo doktorlar
T

Tuğçe

Premium Üye
12 Mayıs 2026 20:04
Nur 🌸
Doğumdan 8 ay sonra oldum ben aktif emziriyorsanız süt üretimini sağlayan hormon regli baskılıyor 1 yıla kadar olmamanız normal 🌸
Ay çok teşekkür ederim yanıtlanırınıza içimi rahatlattı gerçekten evet emziriyorum ondandır o zaman ☺️🌺
E

Emine N. B.

12 Mayıs 2026 20:09
Çocuğumda 9 aylık oluncaya kadar olmadım, sezeryanla doğum yaptım. Eskiler süt korur diyor bu duruma. Sezeryan ağrısı çok şiddetli ise kadın doğuma gidebilirsin bence
T

Tuğçe

Premium Üye
12 Mayıs 2026 20:15
Emine Nur Başaran
Çocuğumda 9 aylık oluncaya kadar olmadım, sezeryanla doğum yaptım. Eskiler süt korur diyor bu duruma. Sezeryan ağrısı çok şiddetli ise kadın doğuma gidebilirsin bence
Çok değildi ara ara kendini hatırlatıyordu ama son bir haftadır falan hem içi hem dış dikiş kısmı acıyor bazen yürürken bazen yatakta dönerken , bir şeye uzanınca iyice artıyor. Resmen ilk haftalardaki gibi olmaya başladı
E

Emine N. B.

12 Mayıs 2026 20:36
Tuğçe
Çok değildi ara ara kendini hatırlatıyordu ama son bir haftadır falan hem içi hem dış dikiş kısmı acıyor bazen yürürken bazen yatakta dönerken , bir şeye uzanınca iyice artıyor. Resmen ilk haftalardaki gibi olmaya başladı
Doktora gidip danış istersen geçmiş olsun inşallah 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir